KubaP: nie wiem, co Ty bierzesz gor11, ale bierz pół ...
Zamiast obrażać członków tego forum, KubaP zabrałbyś się do nauki lepiej. Przede wszystkim z logiki, składani zdań oraz kultury i czytania ze zrozumieniem. Jak to zrobisz, wróc na forum i pochwal się osiągnięciami. :bigsmile:
[cite] Phantos:[/cite]Jak to zrobisz, wróc na forum i pochwal się osiągnięciami. :bigsmile:
tylko tyle masz do powiedzenia na temat WELESA3 ? cieniutko ....
młodzianku, znasz takie powiedzenie "nie rób drugiemu , to co Tobie nie miłe"?
Uważaj, bo możesz się stać kolejną padliną takich, jak gor11 ... to tylko kwestia czasu .
KubaP: młodzianku, znasz takie powiedzenie "nie rób drugiemu , to co Tobie nie miłe"? tylko tyle masz do powiedzenia na temat WELESA3 ? cieniutko ....
Uważaj, bo możesz się stać kolejną padliną takich, jak gor11 ... to tylko kwestia czasu .
Za bardzo wziąłeś do siebie to powiedzenie, pewnie nawet go nie zrozumiałeś, ale to już Twój problem, a nie członków forum.
Co Ty nie powiesz ... masz jeszcze jakieś osiągnięcia ? Czy na hejtowaniu się zatrzymałeś ?
Komentarze
Mam dostęp na bieżąco do sald rozrachunków z właścicielami oraz do kosztów, jakie ponosi WM , co mi więcej potrzeba ?
młodzianku, znasz takie powiedzenie "nie rób drugiemu , to co Tobie nie miłe"?
I jak tam z osiągnięciami coś się pochwalisz?