Piony zapychają się na 1 piętrze zalewając parter

Witam, od 3 dni w bloku zatyka się pion wywalając fekalia na 1 piętrze zalewając moje mieszkanie znajdujące się na parterze. Budynek jest 4 piętrowy, przez pierwsze dwa dni specjaliści wyciągnęli stamtąd przeróżne rzeczy, jednakże dzisiaj nie wyciągnęli nic. Jaka może być przyczyna zapychania się pionu w takim miejscu, że wywala wszystko na 1 piętro? U mnie w mieszkaniu woda schodzi normalnie, bez żadnych problemów. Nie wiem już jaka może być przyczyna, ale woda która wywala u sąsiada na pierwszym piętrze cieknie mi po suficie zalewając łazienkę i przedpokój. Fachowcy 3 dzień z rzędu przepychają, a wieczorem od nowa Polska Ludowa, już mam dość.

Komentarze

• Opcje
    wp_44wp_44 Użytkownik
    Fachowcy 3 dzień z rzędu przepychają i nie mogą przepchać? A w jaki sposób przepychają? Czy użyli na przykład kamerki inspekcyjnej i zbadali pion od środka? Od tego należałoby chyba zacząć. Najłatwiej zrobić to z dachu, przez wywiewkę kanalizacyjną. Nie trzeba niczego rozkuwać, ani demontować. Objawy wskazują ewidentnie, że zator jest gdzieś pomiędzy pierwszym piętrem i parterem. Jacyś podejrzani ci fachowcy.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.