Suszarnia
camp21
Użytkownik
W mojej wspólnocie są dwie suszarnie w piwnicy
Jak wiadomo są tam zamontowane kaloryfery za które my wszyscy ponosimy koszty.
Problem jest taki że obydwa pomieszczenia są zamknięte przez "kogoś" na kłódki i nie można się dowiedzieć kto to jest.
Zarząd podobno podjął decyzję komisyjnego otwarcia pomieszczeń i opróżnienia z zalegających tam starych mebli i innych rupieci.
Nie doszło do tego, i tak jakby sprawa się rozmyła, jeden z członków wspólnoty dużo mówił i obiecywał ze sprawę załatwi, ale został członkiem zarządu i teraz siedzi cicho :bigsmile:.
Nawet nie chodzi o fakt że ten ktoś łamie prawo uniemożliwiając innym korzystanie z pomieszczenia, ale skoro on to użytkuje to niech ponosi koszty ogrzewania, wtedy na pewno bardzo szybko wyczyści i opuści to pomieszczenie.
Do kogo trzeba napisać żeby dostać wyczerpującą odpowiedź? Administratora?
Jak wiadomo są tam zamontowane kaloryfery za które my wszyscy ponosimy koszty.
Problem jest taki że obydwa pomieszczenia są zamknięte przez "kogoś" na kłódki i nie można się dowiedzieć kto to jest.
Zarząd podobno podjął decyzję komisyjnego otwarcia pomieszczeń i opróżnienia z zalegających tam starych mebli i innych rupieci.
Nie doszło do tego, i tak jakby sprawa się rozmyła, jeden z członków wspólnoty dużo mówił i obiecywał ze sprawę załatwi, ale został członkiem zarządu i teraz siedzi cicho :bigsmile:.
Nawet nie chodzi o fakt że ten ktoś łamie prawo uniemożliwiając innym korzystanie z pomieszczenia, ale skoro on to użytkuje to niech ponosi koszty ogrzewania, wtedy na pewno bardzo szybko wyczyści i opuści to pomieszczenie.
Do kogo trzeba napisać żeby dostać wyczerpującą odpowiedź? Administratora?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Porusz na rocznym zebraniu.
Jak zagrozisz, że upiłujesz kłódkę, to zaraz się okaże czyja ona jest.
Ktoś ważny zrobił sobie tam składzik mebli.
Powisiała kilkanaście dni później ktoś ja zdarł i to wszystko w tej sprawie.
Najbardziej mnie denerwuje to że nie można z tego korzystać , a koszty ogrzewania pokrywamy wszyscy:devil:, i nie są to jakieś grosze.