Zmiana bramy wjazdowej...

AureliaAurelia Użytkownik
edytowano sierpnia 2010 w Zarządzanie Nieruchomościami
Witam serdecznie, mam problem a właściwie nie sama go mam... a mianowicie chciałabym dowiedzieć się czy bez zgody wszystkich mieszkańców administracja (na chwilę obecną jest to administracja dewelopera) może zamienić bramę która stoi na drodze przeciwpożarowej na drogę główną... na taki pomysł wpadł sąsiad który kupił mieszkanie przy drodze wjazdowej do osiedla i przeszkadza mu hałas jaki niosą samochody przejeżdzające koło jego ogródka i chce ten kłopot przenieść na stronę po której ja mam balkon aby teraz mi jeździły. Dowiedziałam się, że Pan który wpadł na ten pomysł stworzył listę i zbiera podpisy mieszkańców aby przenieść tą bramę. Celowo omija mieszkania których balkony i ogródki wycholdzą na bramę przeiwpożarową. Czy jest to możliwe, że bez zgody wszystkich mieszkańców administracja wyrazi na to zgodę?

Komentarze

• Opcje
    koziorozkakoziorozka Użytkownik
    edytowano listopada -1
    wg mnie wystarczy zwykła większość
  • Opcje
    weles1478weles1478 Użytkownik
    edytowano listopada -1
    Dowiedziałam się, że Pan który wpadł na ten pomysł stworzył listę i zbiera podpisy mieszkańców aby przenieść tą bramę. C

To jeszcze nie jest uchwała , zbieranie podpisów pod wnioskiem (jakiej treści nie wiemy) to dopiero początek....
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.