Reklama na bloku
eolenka
Użytkownik
Witam
Wczoraj w naszej Wspólnocie odbyło sie zebranie jednym z punktów było zawieszenie banera na naszym bloku dodam ze blok znajduje sie przy krajowej jedynce, a wymiary banera to ok 10 m dlugosci na 5-6 metrów szerokosci pan ktory chce go zawiesci mowi ze w Warszawie za taki baner płaci 500 zł miesiecznie (w co nie chce mi sie wierzyc ze tak mało) nam chce płacic ok 300 zł miesiecznie czy uważacie ze to dobra cena ??? czy istnieje jakis cennik który reguluje ile za metr nalezaloby placic ???
Wczoraj w naszej Wspólnocie odbyło sie zebranie jednym z punktów było zawieszenie banera na naszym bloku dodam ze blok znajduje sie przy krajowej jedynce, a wymiary banera to ok 10 m dlugosci na 5-6 metrów szerokosci pan ktory chce go zawiesci mowi ze w Warszawie za taki baner płaci 500 zł miesiecznie (w co nie chce mi sie wierzyc ze tak mało) nam chce płacic ok 300 zł miesiecznie czy uważacie ze to dobra cena ??? czy istnieje jakis cennik który reguluje ile za metr nalezaloby placic ???
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Pozdzwońcie do kilku agencji i popytajcie, ile by wam dali.
Jak się firmy biją o lokalizację, to ceny szybują pod niebo, jak pies z kulawą nogą nie jest nią zainteresowany to nawet złotówki nie dostaniecie.
Powtórzę za poprzednikiem: Pozdzwońcie do kilku agencji i popytajcie, ile by wam dali.
Więc w waszym przypadku taki baner to koszt około 1600zł do 1800zł miesięcznie. Oczywiście jeszcze musicie odprowadzić od tej sumy podatek :cry:
Pozdrawiam
300 zł/5 m2 = 60 zł za 1 m2
Powierzchnia banera ok 60 m2
Jak to obliczyłeś? U siebie masz 60 zł/m2, a tu wychodzi tylko 27-30 zł/m2. "Średnia krajowa" m2 to 50 zł.
Propozycja dla Was jest obraźliwa.
Ja bym poniżej 2,5 tys. nie schodził a zaczął rozmowę od 6 tys....