szukam nieruchomości
sonecko
Użytkownik
witam,
jestem studentką Politechniki Warszawskiej wydziału Geodezji i Kartografii na kierunku Gospodarka Przestrzenna. W ramach studiów realizuje przedmiot "Plan zarządzania nieruchomością" i w ramach studiów robię przedmioty potrzebne do zdobycia licencji zawodowej. Poszukuje wspólnoty mieszkaniowej, spółdzielni lub zarządcy, który mógłby mi udostępnić dokumentację niezbędną do stworzenia planu zarządzania nieruchomością (koniecznie mieszkaniową). Może znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która pomoże mniemy nadzieję przyszłej koleżance po fachu.
Marta
jestem studentką Politechniki Warszawskiej wydziału Geodezji i Kartografii na kierunku Gospodarka Przestrzenna. W ramach studiów realizuje przedmiot "Plan zarządzania nieruchomością" i w ramach studiów robię przedmioty potrzebne do zdobycia licencji zawodowej. Poszukuje wspólnoty mieszkaniowej, spółdzielni lub zarządcy, który mógłby mi udostępnić dokumentację niezbędną do stworzenia planu zarządzania nieruchomością (koniecznie mieszkaniową). Może znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która pomoże mniemy nadzieję przyszłej koleżance po fachu.
Marta
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Jak tak, to pomyślę...
Jak na razie przychodzi mi tylko to do głowy, ze mogę opracowany plan wspólnocie udostępnić:) Będzie opracowany przez kogoś obiektywnego co da świeże spojrzenie na nieruchomość. :)
Jeszcze tylko jedno pytanie - na ile to będzie uciążliwe dla administratora, w którego siedzibie są nasze dokumenty? Bo o wynoszeniu ich nie ma mowy, na kserowanie raczej się nie zgodzę (bo dane wrażliwe). Ile czasu (godzin, dni) byś musiała u niego siedzieć na Mokotowie?