Do EDDI-ego
timber
Użytkownik
Bardzo proszę o sprostowanie poniższej twojej ewidentnej pomyłki rzutującej negatywnie na moją opinię poniewaz w wątku OPLATY ZA SZYLDY - w którym ja w ogóle nie zabierałem głosu a tym bardziej nikogo nie pouczałem -umieszczasz poniższy (prawdopodobnie adresowany do kogoś innego) tekst:
"... CommentAuthorEDDIECommentTime22 godzin temu zmieniony Oceny: 0pokaż opcje
permalinkzgłośTimber nie wysilaj się na pouczenia.
Kiedy się mylę, przyznaję się do tego. Po pierwsze napisałem IMO, to oznacza jakbyś nie wiedział "in my opinion - według mojej opinii", to raczej nie jest zwrot wykluczający pomyłkę, a znaczy dokładnie, że jest to moje subiektywne zdanie. Nie upieram się, pisze tylko uzasadnienie tego, co uważam.
Po drugie, wyrwałeś zdanie z kontekstu. Zdanie:
Członek wspólnoty mieszkaniowej jeżeli chce umieścić na nieruchomości wspólnej reklamę powinien uzyskać odpłatną lub nieodpłatną zgodę wspólnoty mieszkaniowej..."
"... CommentAuthorEDDIECommentTime22 godzin temu zmieniony Oceny: 0pokaż opcje
permalinkzgłośTimber nie wysilaj się na pouczenia.
Kiedy się mylę, przyznaję się do tego. Po pierwsze napisałem IMO, to oznacza jakbyś nie wiedział "in my opinion - według mojej opinii", to raczej nie jest zwrot wykluczający pomyłkę, a znaczy dokładnie, że jest to moje subiektywne zdanie. Nie upieram się, pisze tylko uzasadnienie tego, co uważam.
Po drugie, wyrwałeś zdanie z kontekstu. Zdanie:
Członek wspólnoty mieszkaniowej jeżeli chce umieścić na nieruchomości wspólnej reklamę powinien uzyskać odpłatną lub nieodpłatną zgodę wspólnoty mieszkaniowej..."
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Bardzo cenię twoją pomoc w różnych tematach na forum i nie mam pojęcia skąd ta pomyłka:sad:
Mam do Ciebie jednak trzy malutkie uwagi:
- lepiej by było pisać to sprostowanie w tamtym wątku, od razu widać by było czyje są te słowa.
- EDDIE-go jeśli już
- zły dział, sprawy techniczne?? :shocked:
Tak, czy inaczej, BARDZO PRZEPRASZAM! MEA CULPA!
z przyłożenia komuś wyszła mała awanturka ....