Witam,
Przepraszam że napisałam swoja prośbe dwa razy.
Powtórzę jeszcze raz prośbę. Jak napisać uchwałę Współnoty Mieszkaniowej dotyczącą amiany adresu i siedziby Wspólnoty. Ponieważ zarządca (osoba prawna)zmienił siedzibę.
Jest to dla mnie pilna sprawa muszę zwołać Nadzwyczajne zebranie aby właściciele przegłosowałi uchwałę.
Tak jak to kiedyś proponował Owner: Uchwała nr ..... / 2011 właścicieli lokali w nieruchomości .................. z dnia ............., w sprawie: zmiany adresu i siedziby Wspólnoty Mieszkaniowej. Na mocy uprawnień nadanych nam w ustawie z dnia 24.06.1994 r. o własności lokali, postanawiamy:
1. Nowa siedziba Wspólnoty Mieszkaniowej znajduje się pod adresem: Miejscowość, kod pocztowy, ul. .......
2. Adresem do korespondencji oraz adresem, pod którym będą przechowywane dokumenty prawne, techniczne i finansowe nieruchomości jest adres zarządu / zarządcy: ul. .... nr XX/Y, ..............
3. Uchwała obowiązuje od dnia podjęcia
Komentarze
https://forum.zarzadca.pl/discussion/3090/uczestnictwo-w-zebraniach-obowiazkowe/#Comment_35228
Przepraszam że napisałam swoja prośbe dwa razy.
Powtórzę jeszcze raz prośbę. Jak napisać uchwałę Współnoty Mieszkaniowej dotyczącą amiany adresu i siedziby Wspólnoty. Ponieważ zarządca (osoba prawna)zmienił siedzibę.
Jest to dla mnie pilna sprawa muszę zwołać Nadzwyczajne zebranie aby właściciele przegłosowałi uchwałę.
1. Nowa siedziba Wspólnoty Mieszkaniowej znajduje się pod adresem: Miejscowość, kod pocztowy, ul. .......
2. Adresem do korespondencji oraz adresem, pod którym będą przechowywane dokumenty prawne, techniczne i finansowe nieruchomości jest adres zarządu / zarządcy: ul. .... nr XX/Y, ..............
3. Uchwała obowiązuje od dnia podjęcia