[cite] czajnik5:[/cite]
Proszę już zniknąć i nie siać fermentu.
Pozdrawiam
Zniknę wtedy, kiedy uznam za stosowne, ponieważ to nie ja siałam mściwy ferment.
Zbierasz swoje owoce, a ja się tylko bronię w poczuciu niesprawiedliwości.
Zdaje się, że Pani zamiarem było usunięcie swojego konta, a nie rozpętanie dyskusji na swój temat. Czyż nie? Zdaje się, że już to Pani uznała za stosowne.
Natomiast jeśli chodzi o mnie, to proszę się odtentegować. Nie przypominam sobie, żebyśmy zauczestniczyli wspólnie w jakiejkolwiek dyskusji na tym forum. Przynajmniej do dzisiaj.
Zaczepki i ferment proszę siać na forach równoległych.
No tak. To była tylko taka alegoria. Chodziło o inne (dowolne) fora internetowe lub inne (dowolne) adresy internetowe.
Generalnie, zawsze jest przykro, jak ktoś chce się wyizolować, ale z drugiej strony, jeśli już ktoś chce zniknąć, to nie wiem, czemu zamiast po prostu zniknąć, ogłasza ten fakt wszem i wobec? Czyżby w nadziei i oczekiwaniu, że pod jego wpisem pojawi się litania innych wpisów typu "nie rób tego, proszę...", "zostań, przemyśl to jeszcze...", "bez ciebie te dyskusje nie mają sensu..." itp. : )
Obecnie nie ma miejsca taka sytuacja, aby komentarz był dodawany z tego samego komputera przez więcej niż jednego użytkownika.
Problemem wydaje się brak szacunku i prowokowanie innych użytkowników, dlatego tez Redakcja podjęła decyzje o egzekwowaniu procedury zawieszenia kont.
więcej w mailu do Haneczki.
[cite] admin:[/cite]Obecnie nie ma miejsca taka sytuacja, aby komentarz był dodawany z tego samego komputera przez więcej niż jednego użytkownika. Problemem wydaje się brak szacunku i prowokowanie innych użytkowników, dlatego tez Redakcja podjęła decyzje o egzekwowaniu procedury zawieszenia kont.
Popieram:bigsmile:
Nie miejcie obaw przed egzekwowaniem takich przejawów!
Witaj Mirek L.
Poczytaj o sądach kapturowych. W tym tekście są przynajmniej trzy zdania, które dowodzą, że użyte porównanie jest mało trafne. http://pl.wikipedia.org/wiki/Sąd_kapturowy
Witaj Mirek L.
Poczytaj o sądach kapturowych. W tym tekście są przynajmniej trzy zdania, które dowodzą, że użyte porównanie jest mało trafne. http://pl.wikipedia.org/wiki/Sąd_kapturowy
Pozdrawiam.
Może Mirkowi chodziło o ludzi w takich białych kapturach z otworami na oczy?
Komentarze
Tak już ładnie posprzątałeś...
Cóż za fałsz i zakłamanie!
Zalatuje dulszczyzną.
Proszę już zniknąć i nie siać fermentu.
Pozdrawiam
Zbierasz swoje owoce, a ja się tylko bronię w poczuciu niesprawiedliwości.
Proszę mnie obłudnie nie pozdrawiać.
Natomiast jeśli chodzi o mnie, to proszę się odtentegować. Nie przypominam sobie, żebyśmy zauczestniczyli wspólnie w jakiejkolwiek dyskusji na tym forum. Przynajmniej do dzisiaj.
Zaczepki i ferment proszę siać na forach równoległych.
Pozdrawiam.
Generalnie, zawsze jest przykro, jak ktoś chce się wyizolować, ale z drugiej strony, jeśli już ktoś chce zniknąć, to nie wiem, czemu zamiast po prostu zniknąć, ogłasza ten fakt wszem i wobec? Czyżby w nadziei i oczekiwaniu, że pod jego wpisem pojawi się litania innych wpisów typu "nie rób tego, proszę...", "zostań, przemyśl to jeszcze...", "bez ciebie te dyskusje nie mają sensu..." itp. : )
Pozdrawiam.
Dzisiaj zastanawiam się, czy niepełnosprawność jest wielkim przywilejem dla okrucieństwa?
Swoją wolę już wyraziłam w pierwszym wpisie tego wątku.
https://forum.zarzadca.pl/discussion/3019/cenzura/
Pozdrawiam.
Nie raz pisałem, że nie znam innego forum, na którym dozwolone było by używanie dwóch kont przez jednego usera.
PS Niech Admin/Moderator przesunie ten wątek do działu O FORUM, wszak SPRAWY TECHNICZNE dotyczą spraw wspólnotowych, a nie forum
Problemem wydaje się brak szacunku i prowokowanie innych użytkowników, dlatego tez Redakcja podjęła decyzje o egzekwowaniu procedury zawieszenia kont.
Popieram:bigsmile:
Nie miejcie obaw przed egzekwowaniem takich przejawów!
Pozdrawiam.
Poczytaj o sądach kapturowych. W tym tekście są przynajmniej trzy zdania, które dowodzą, że użyte porównanie jest mało trafne.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sąd_kapturowy
Pozdrawiam.
: )
Ja mam własny, z otworkami na nozdrza.
Tak, lepszy ciasny, ale własny.