Czołówka aktywnych forumowiczów w miesiącu lipcu 2011 r.
elan124
Użytkownik
Przedstawiam na dzień dzisiejszy tj. 19 lipca 2011 r. kilku aktywnych forumowiczów:
Owner: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 13
KubaP: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 6
EDDIE: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 5
Koziorozka: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 4
Elan124: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 0
Ciekaw jestem, dlaczego po raz kolejny zostanie "wycięty" (może nie... !?) KubaP, a tak się stara ?
Owner: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 13
KubaP: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 6
EDDIE: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 5
Koziorozka: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 4
Elan124: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 0
Ciekaw jestem, dlaczego po raz kolejny zostanie "wycięty" (może nie... !?) KubaP, a tak się stara ?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Nawet uczestnik Zarządca ocenił moją wypowiedz pozytywnie, jednak w trakcie godziny zmienił zdanie (nacisk TWA?) i ocenę pozytywną cofnął. My śmiertelnicy tej opcji nie mamy, dlatego przyznajemy kaktusy.
Oceny pozytywne nie nobilitują do rankingów , tylko wpisy na blogu (a to robi subiektywnie Admin) tworzą ranking ...:bigsmile:
1/ Ranking doradców i ekspertów,
2/ Ranking najaktywniejszych w miesiącu
Wilk wtedy syty i owca cała
Tu się liczą cytaty z orzeczeń sądowych nawet te które są sprzeczne ze sobą, choć jak wiadomo te orzeczenia obowiązują tylko w konkretnej sprawie . Inne "złote myśli" , porady życiowe się nie liczą.
Za starania nikt zasług nie przyznaje.
Czy user, który miał zawieszone konto powinien być w jakikolwiek sposób wyróżniany?
PS Nie ilość się liczy, tylko jakość.
Owner: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 17
KubaP: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 9
Koziorozka: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 9
EDDIE: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 6
MirekL: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 1
Ciekaw jestem, czy po raz kolejny zostanie "wycięty" (może nie... !?) KubaP, a tak się stara ?
Elan124, nie odpowiedziałeś na moje pytanie sprzed 4 dni.
W takim przypadku napisałbym do Ciebie prywatną wiadomość na postawione pytanie.
Jeśli Admin to wyciął, widocznie coś w tym było...
Ktoś tu chyba myli pojęcia, bo układność i układ to zupełnie różne rzeczy.
Zwłaszcza "układ" w rozumieniu pewnej ideologii do niedawna rządzącej.
Jestem pewny, że rozumiesz o co mi chodziło.
Co do bycia uprzejmym, tak, staram się, ale daleko mi do chęci przypodobania się komukolwiek. Nie jestem tutaj na forum, by podobać się wszystkim.
PS A może Elan też tak rozumiał słowo układność...? Sam nie wiem. Ja wyraziłem się jasno.
źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Panegiryk
http://www.sjp.pl/co/panegirysta
Elan124, czy możesz nie używać takich trudnych słów? Naprawdę jestem zmęczony i wierz mi - nie mam ochoty przeszukiwać słowników.
Pozdrawiam.
Pozdr.
Też pozdrawiam
PS Nadal nie znam odpowiedzi na pytanie sprzed 6 dni
Stres??:shocked: Chyba zbytnio pochlebiasz sobie albo zupełnie nie czujesz co może być powodem stresu :bigsmile:
Sytuacja jest taka:
Dwa pytania do Ciebie bez odpowiedzi.
To tak na marginesie
Czy jakbyś świadczyła usługi transportowe to do ceny za przewóz (1km) nie dodasz przeglądów samochodu, jego napraw , Stawkę wyliczysz tylko z kosztów zakupu paliwa i twojej robocizny ?
:bigsmile:
Pod koniec miesiąca TWA zaczyna sobie nawzajem przyznawać pozytywne oceny wpisów i tak powstaje ranking najaktywniejszych w danym miesiącu.
Sami ten system sobie wymyślili i teraz ochoczo z niego korzystają.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Popatrz na ranking.:bigsmile::bigsmile::bigsmile: podobnie było "z pętlą" ...na razie się z tego wycofali , ale to tylko kwestia czasu...
Owner: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 18 (wpisów 177),
KubaP: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 15 (wpisów 417),
Koziorozka: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 15 (wpisów 88),
EDDIE: Podsumowanie ocen w tym miesiącu: Pozytywnych ocen: 9 (wpisów 239)
Posty KubyP to ponad 30% wszystkich postów naszych forumowiczów. Ciekaw jestem, czy po raz kolejny zostanie pominięty w rankingu ekspertów i doradców (może nie... !?) KubaP, a tak się stara ?
O powodach pisałem wcześniej w tym wątku.
W rankingu nie liczy się ilość, a przede wszystkim jakość. Im wcześniej każdy to zrozumie, tym lepiej.
PS Elan, dlaczego tak epatujesz się ilością postów kolegi KubyP??
Noe ma kto im nabijać "pozytywnych punktów" za bzdety, mało istotne wpisy.
Liczba pozytywnych ocen nie jest wymierna dla oceny jakości wypowiedzi. Pozytywne oceny są dostępne dla każdego usera bez wyjątku, a to oznacza olbrzymią subiektywność w ich przyznawaniu, nie wspominając już o możliwości przyznawanie sobie wzajemnie ocen.
Nie jestem tutaj po to, by mnie wszyscy lubili, pisałem już o tym, podobnie jak KubaP, co wynika bezpośrednio z jego postów.
Jeśli piszesz, że gadam tak, jakbym był z administracji, to mi pochlebiasz