Właściciel pieniacz podczas zebrania

sambaacentsambaacent Użytkownik
Co można zrobić gdy jeden z właścicieli podczas zebrania wspólnoty zaczyna krzyczeć następnie stawia się do zarządcy i chce się bić? nie da się prowadzić zebrania bo wszystko mu nie pasuje(z zasady?)Reszta właścicieli próbuje go uspokoić słownie ale on skacze jak kogut w kurniku? Wykrzykuje drze się i najlepiej chciałby wszystkich pobić!! Co sądzicie?

Komentarze

• Opcje
    abwehrstelle_breslauabwehrstelle_breslau Użytkownik
    edytowano listopada -1
    psychiczny! a przynajmniej niezrównoważony emocjonalnie... trudno cokolwiek doradzić, póki nie przekroczy "cienkiej czerwonej linii" i nie naruszy tzw nietykalności cielesnej (wtedy policja, karetka z psychiatryka, lub izba wytrzeźwień) ...przykra sprawa (dla uczestników zebrania i prowadzącego)
  • Opcje
    KubaPKubaP Użytkownik
    edytowano listopada -1
    [cite] abwehrstelle_breslau:[/cite]psychiczny! a przynajmniej niezrównoważony emocjonalnie...trudno cokolwiek doradzić, póki nie przekroczy "cienkiej czerwonej linii" i nie naruszy tzw nietykalności cielesnej (wtedy policja, karetka z psychiatryka, lub izba wytrzeźwień) ...przykra sprawa (dla uczestników zebrania i prowadzącego)
    Podobno we Wrocławiu zlikwidowano izbę wytrzeźwień ....
  • Opcje
    abwehrstelle_breslauabwehrstelle_breslau Użytkownik
    edytowano listopada -1
    tego nie wiem... nie dane mi było skorzystać, zwykle załatwiam sprawę własnymi tzn.domowymi sposobami :))
  • Opcje
    PosesjaPosesja Użytkownik
    edytowano listopada -1
    [cite] KubaP:[/cite]Podobno we Wrocławiu zlikwidowano izbę wytrzeźwień
    Google mówią co innego: http://www.iw.wroclaw.pl/
  • Opcje
    KubaPKubaP Użytkownik
    edytowano maja 2012
    No tak
    Dokument z dnia: 01.01.2011
    wszytko na czasie:wink:
  • Opcje
    ZarządcaZarządca Zarzadca.pl ZARZADCA.PL
    edytowano maja 2012
    KubaP ma bardziej aktualne informacje.
    ZARZĄDCA PORTAL INFORMACYJNY II 6tfwtu9sbskv.png
  • Opcje
    PosesjaPosesja Użytkownik
    edytowano listopada -1
    Nie ma, tylko jak zwykle udaje, że coś wie.
    Wystarczy zadzwonić pod numer telefonu ze strony, np.: Dyrektor, Sekretariat: 71/355-70-12
    Ja dzwoniłem - zgłasza się Izba wytrzeźwień. :smile:
    Zatem Izba istnieje. Data sporządzenia ogólnych informacji o izbie nie ma tu nic do rzeczy.
  • Opcje
    elan124elan124 Użytkownik
    edytowano listopada -1
    i najlepiej chciałby wszystkich pobić !!
    To ilu was właścicieli przychodzi na zebrania, może on chce w ten sposób wymusić lepszą frekwencję... I Herkules dupa kiedy ludzi kupa.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.