Wolne tematy
Haneczka
Użytkownik
Komentarze przeniesione z wątku: "Finansowanie napraw części niewspólnej"
daarek (to napisałam szeptem).... :shamed:[cite] daarek:[/cite] ech...och...ach...
Kubuś, nie poznaję Ciebie... :shocked: Cóż za transformacja! :winkkiss:[cite] KubaP:[/cite]:rose:
A jak to jest na Drodze Mlecznej, albo... na Drodze Porozumienia itp.?[cite] KubaP:[/cite]
Każdy zna tyle ile się nauczył...
Pewnie nie wiesz, to ci powiem , że są nawierzchnie ulic /jezdni / dróg - brukowe , asfaltowe , betonowe jak i nieutwardzone .... te ostanie są zmorą mieszkańców...
A na jakiej podstawie prawnej wspónota tak postanowiła?"Wspólnota postanawia... partycypować w kosztach inwestycji przeprowadzonej przez gminę xxx tj. budowie drogi dojazdowej oraz wykonaniu nowego chodnika przed budynkiem .... do kwoty 30 tys. zł.".
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Kiedyś napisałaś, że wspólnota to wielki cyrk ...ja też potrafię rozróżnić co dobre, a co złe
i nie ma horyzontów myślowych zamkniętych w wymiarze 6X9 jak co poniektórzy ...
To podobno nazywa się sztuka konwersacji ... trochę pokadzić , trochę pochwalić , trochę zganić ... i tak wkoło toczy się życie forumowe ...:devil:
Ja jestem konkretny facet ...i niech tak już pozostanie.
Dobrze, że mu nigdy nic nie szeptałem.:bigsmile:
chociaż, jak się skojarzy pewne fakty i zdarzenia, jakie miały miejsce na forum,... to całkiem , całkiem wychodzi z niego ...
========================================== - odradzam, szkoda czasu i nadziei. Odpowiedź przyjdzie, że Ministerstwo nie ma wpływu na treść podejmowanych przez właścicieli (albo lokatorów w zależności jaki nieuk będzie odpisywał) uchwał, przytoczy przy okazji przynajmniej połowę tekstu UoWL. Istnieje prawdopodobieństwo, że odpowiedź może być wogóle nie na temat. Naprawdę wiem co piszę.
rozumiem, że ty jako chętny chcesz pokryć działkę (bo nie chcesz latami brodzić w błocie wracają z redakcji do domu) za tych co się nie dołożą,
ale potem będą korzystać z twojego wsadu ... przejrzyj na oczy ...bo nie tylko dla cytowanych przez ciebie paragrafów istnieją wspólnoty.
jak czytam daaareczku zazdrość ciebie zżera od środka ...
to forum, nie nadaje się na męskie rozmowy ( admin czuwa jak stróż z Alternatywy 4) jeszcze do ciebie nie dotarło ...
może, jakiś paragraf na męską rozmowę zacytujesz?
Nie powinieneś wszystkiego tak traktować dosłownie, więcej luzu czasami. No, no, no...:boogie:
Prawdę mówiąc, chromolę pisanie postów w niebyt, by podniecić Admina do ich rżnięcia i... naprawdę pisanie wierszy jest o wiele mądrzejszym i bardziej relaksującym rozwiązaniem niż tracenie czasu na pisanie odpowiedzi na forum, z którego za chwilę znikają.
W ten sposób gubi się sens całości pewnej wymiany zdań w wątkach i zniechęca Użytkowników. Zastanawiający mechanizm do pobudzania aktywności na forum...
Czyżby nie doceniało się czyjegoś czasu i dobrej woli?
Niektórzy twierdzą, że czas to pieniądz...
Na pewno nasz czas jest nam darowany, więc może nie warto tak bezmyślnie tego daru się pozbywać?
Przeszłość, teraźniejszość i przyszłość istnieją równocześnie.
Tylko bez kici, kici... bo będę drapać. :cool: