nie nie jestem, ale już 4 dni temu ranking zniknął tak jak mój wpis , ten zresztą też zniknie ...
piasek do piaskownicy Admin przywiózł ale czy z atestem ...
Napisz wprost : spadaj KUba z tego forum, bo siarę nam, Tuzom robisz ... i wytykasz każdą wpadkę ...
O ja przywitałem się z Wami i okazuje się że jestem jednym z najbardziej pomocnym w tym miesiącu . Zarządco jeżeli to rutynowy coroczny przegląd to proszę mnie z tej listy "wykopyrtnąć" hehehehe nie zdążyłem jeszcze nikomu w tym miesiącu udzielić pomocy .
[cite] Krzysztof_cwikla:[/cite]O ja przywitałem się z Wami i okazuje się że jestem jednym z najbardziej pomocnym w tym miesiącu . Zarządco jeżeli to rutynowy coroczny przegląd to proszę mnie z tej listy "wykopyrtnąć" hehehehe nie zdążyłem jeszcze nikomu w tym miesiącu udzielić pomocy .
W takim razie wygląda na to, że teraz chcesz czy nie chcesz ale musisz:bigsmile:
No i Masz babo placek (oczywiście bez obrazy płci pięknej) , a było mi siedzieć cicho hehehehehehe. Elan wystawił mi pozytywną ocenę a to zobowiązuje .
Komentarze
piasek do piaskownicy Admin przywiózł ale czy z atestem ...
Napisz wprost : spadaj KUba z tego forum, bo siarę nam, Tuzom robisz ... i wytykasz każdą wpadkę ...
Nie powinieneś czasem tego pytania zadać Administracji forum na priva czy na mejla?
Czy może chcesz pogadać o tym?
PS Gdyby tak zlikwidowali jeszcze statystyki na tym forum, to byłby dla ciebie koniec świata :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
W takim razie wygląda na to, że teraz chcesz czy nie chcesz ale musisz:bigsmile: