Miejsca parkingowe na terenie WM, a długi postój obcego auta
cezar138
Użytkownik
Witam Forumowiczów,
czy ktoś ma skuteczny pomysł na zajmowanie miejsca na parkingu WM przez samochód? Mam na terenie mojej WM takie przypadku, że np. wynajmujący zaparkował starym, zużytym autem, jesienią zeszłego roku i do dziś to auto stoi „wrośnięte” w plac parkingowy. Straż Miejska jest bezradna na to, kodeks r. drogowego nie ma na takie „kwiatki” paragrafu, a mieszkańcy skażą się na brak miejsc parkingowych.
Będę wdzięczny za konkretne uwagi. Dziękuje, pozdrawiam.
czy ktoś ma skuteczny pomysł na zajmowanie miejsca na parkingu WM przez samochód? Mam na terenie mojej WM takie przypadku, że np. wynajmujący zaparkował starym, zużytym autem, jesienią zeszłego roku i do dziś to auto stoi „wrośnięte” w plac parkingowy. Straż Miejska jest bezradna na to, kodeks r. drogowego nie ma na takie „kwiatki” paragrafu, a mieszkańcy skażą się na brak miejsc parkingowych.
Będę wdzięczny za konkretne uwagi. Dziękuje, pozdrawiam.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
taki pojazd na drodze publicznej to kłopot policji i straży miejskiej .. więc do dzieła ...
zaparkujcie tym autem na drodze publicznej (kawałek linki holowniczej i terenówka rozwiąże sprawę) ...
i chodu do domu
A może wystarczy tylko pobić tego właściciela i zrozumie ,że źle robi narażając się większości?
Admin - po raz kolejny apeluję o interwencję. TO JEST NAMAWIANIE DO PRZESTĘPSTW. Będę zmuszony do reakcji.
Może umarł, a żona nie jeździ i nie radzi sobie w życiu.
Samochód jest wart jeszcze np. ze 3 tysiące, a po takiej akcji trafi na płatny parking i kobita szybko zacznie do samochodu dopłacać.
Jesli zależy wam na tym by jej dokopać, bo zycie za mało zrobiło, to proszę.
Jeżeli brakuje miejsca dla pozostałych zmotoryzowanych,należy pomyśleć o powiększeniu parkingu np.kosztem trawników.
Czy to jedno miejsce rozwiąże wasz problem,chyba nie ,skoro piszesz Chcesz powiedzieć ,że on ma mniejsze prawo do parkowania ,niż inni właściciele ?
Naruszenie cudzej własności jest karalne.