Uwaga! Oszuści na forum!
wp44
Użytkownik
Uwaga! Oszuści na forum!
Z uwagi na wadliwie działające niektóre funkcje forum, oszuści w stylu wp44 sami przyznają sobie głos... :devil:
Oto dowód na to, jakie poruszenie wywołała ta akcja wśród wielce szanownych i inteligentnych użytkowników:
Mówiłem, że będzie rozróba.
<font size="3"><big>■</big></font size> <small>Negatywne oceny od: </small><small>admin moderator kajtek majtek srajtek krysia marysia wszyscy święci</small>[/quote]
Z uwagi na wadliwie działające niektóre funkcje forum, oszuści w stylu wp44 sami przyznają sobie głos... :devil:
Oto dowód na to, jakie poruszenie wywołała ta akcja wśród wielce szanownych i inteligentnych użytkowników:
[cite] KubaP:[/cite]autor wpisu może glosować na samego siebie ? czy tak powinno być?
WP44 przyznał sobie głos....:devil:
No, chyba zgodzisz się ze mną, że nie jest to specjalnie trudne, choć "oszukał", to chyba za mocne określenie. Raczej użyłbym wyrażenia "zrobił ze mnie durnia..."[cite] KubaP:[/cite]Skubany,..... ale mnie oszukał ...
Doprawdy, żeby jeszcze było co kopiować.[cite] KubaP:[/cite]podziękowanie skopiował i wkleił do swojej stopki ....
Mówiłem, że będzie rozróba.
<font size="3"><big>■</big></font size> <small>Negatywne oceny od: </small><small>admin moderator kajtek majtek srajtek krysia marysia wszyscy święci</small>[/quote]
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze