Dezynsekcja, Dezynfekcja, Deratyzacja - Sprawdzone firmy DDD
Witam serdecznie Państwa,
Jako zarządcom nieruchomości proponuje Państwu skorzystanie z sprawdzonych firm, potwierdzone zadowoleniem klientów i pro-klienckimi standardami.
Mogę Państwu polecić ten ranking firm:
Ranking firm od dezynsekcji, dezynfekcji, deratyzacji - cała Polska
Na pewno się Państwu przyda :cool:
Pozdrawiam, prof. dr hab. S. Ignatowicz
Jako zarządcom nieruchomości proponuje Państwu skorzystanie z sprawdzonych firm, potwierdzone zadowoleniem klientów i pro-klienckimi standardami.
Mogę Państwu polecić ten ranking firm:
Ranking firm od dezynsekcji, dezynfekcji, deratyzacji - cała Polska
Na pewno się Państwu przyda :cool:
Pozdrawiam, prof. dr hab. S. Ignatowicz
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Nie jestem ani sfrustrowanym właścicielem, ani właścicielem którego przerosło kupno lokalu, ani właścicielem którego przerosły prawa i obowiązki wynikające z kupna lokalu.
Jestem świadomym swoich praw i obowiązków właścicielem swojego lokalu, a dodatkowo członkiem zarządu wspólnoty mieszkaniowej, więc świadomie i odpowiedzialnie przyjęłam na siebie dodatkowe obowiązki, które staram się wypełniać jak najlepiej (i jak na razie dobrze mi idzie, czego dowodem jest dobra kondycja mojej wspólnoty).
Przyłączam się do apelu o dbanie o właściwy poziom dyskusji na tym forum
Kto chce, niech ci wierzy. Kiedyś też wierzyłem w dziwne rzeczy, np. w prezenty od Świętego Mikołaja
Nie chce się wtrącać w dyskusje, ale w dużych aglomeracjach miejskich, blokowiskach jest problem z różnymi szkodnikami także myślę, że warto również o tym pomyśleć jako użytkownicy lokali. Nie znam dokładnej charakterystyki forum, najwidoczniej nazwa wprowadza w błąd bądź grupa docelowa jest inna.
Panownie i Panie po co te zbędne kłótnie, każdy z nas chyba chce dbać o porządek w domach jak i w papierach :cool: ?!
Pozdrawiam, S. Ignatowicz
Nowy doklejony: 28.04.15 23:23 To po co piszesz posty na forum dyskusyjnym?
Nowy doklejony: 29.04.15 00:44
Żałosna dziecinada. Admin ma władzę, bo ma nożyczki. Jest wielki.