Znikające całe wątki?
Wiedząc o tym, że Admin nie musi się tłumaczyć ze swoich poczynań, chciałbym jednak wiedzieć - co było powodem, że usunięty został cały założony przeze mnie wątek pt. " Czynności zwykłego zarządu i "niezwykłego"?
Czy kilka kropek dla podkreślenia ważności poruszanego problemu, wstawionych losowo w miejsce usuniętych normalnych, w niczym nie obraźliwych wyrazów jest też zakazane?
Cytowanie opinii mądrzejszych ludzi też jest zakazane?
Może właśnie inni użytkownicy będą operować jakimiś przykładami o których można podyskutować.
Po to jest to forum a nie po to żeby każdy użytkownik któremu wg swojego widzimisię, niepasujący mu temat - kwitował biciem piany albo nazywał to szkalowaniem.
Czy kilka kropek dla podkreślenia ważności poruszanego problemu, wstawionych losowo w miejsce usuniętych normalnych, w niczym nie obraźliwych wyrazów jest też zakazane?
Cytowanie opinii mądrzejszych ludzi też jest zakazane?
Wnet do absurdu dojdziemy na tym forum, tylko szkoda, że tolerowane są wybryki uprzywilejowanych użytkowników.Jeżeli krzyczysz głośno, że to zdanie jest nieprawdą czyli kłamstwem:- to należy to uzasadnić, udowodnić bo inaczej poza .....................Zasadniczo nie ma więc możliwości przyjęcia jednolitego kryterium klasyfikacji czynności zwykłego zarządu oraz czynności przekraczających zakres zwykłego zarządu.
Każdy przypadek należy rozpatrywać indywidualnie i w zależności od konkretnej sytuacji. - http://e-prawnik.pl/artykuly/prawo-cywilne-1/czym-sie-roznia-czynnosci-zwyklego-zarzadu-od-czynnosci-przekraczajacych-zwykly-zarzad.html
Jakim prawem oceniasz autora założonego wątku? Nie potrafisz normalnie zabrać głosu w dyskusji?Kowal: Twój wywód nic nie wnosi, to czysto "akademickie bicie piany". Wolalbym abyśmy operowali jakimiś przykładami , które realnie mogą wystąpi.
Może właśnie inni użytkownicy będą operować jakimiś przykładami o których można podyskutować.
Po to jest to forum a nie po to żeby każdy użytkownik któremu wg swojego widzimisię, niepasujący mu temat - kwitował biciem piany albo nazywał to szkalowaniem.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Prosimy o dbałość i kulturę wypowiedzi w stosunku do innych użytkowników.
pozdrawiam
treść usuniętego wątku została przesłana na Pana adres email,
pozdrawiam
Trzeba więc było zgłosić go do moderacji. Obyś nie pozostał w dyskusji z jednym adwersarzem.
Witam mam ogromną prośbę do admina, aby nie usuwać całych wątków jak też całych wypowiedzi. Chodzi mi o to że dany wątek lub cała wypowiedź może zawierać ważne dla wątku informacje. Usunięcie tej wypowiedzi spowoduje wypaczenie całej dyskusji . Uważam że należało by usunąć tylko słowa powszechnie uznane za obraźliwe lub takie które zmierzają do zaognienia dyskusji lub kłótni, ale nie dajmy się zwariować.
W towarzystwie męskim klnę jak szewc (pewnie jak wielu z Nas) co któreś słowo to bluzg , a spróbujcie opowiedzieć kawał bez użycia taki słów.
Oczywistym jest że używanie takich słów trochę nie bardzo pasuje na forum. Moim zdaniem problem leży nie w używaniu tych słów lecz w tym w jaki sposób są one używane . Ponadto co z postami które swoją elokwencją nie mają sobie równych skoro i bez bluzgów można komuś ubliżyć .
Po za tym
-kto ma decydować o tymże takie czy inne słowa są obraźliwe lub zmierzają do zaognienia dyskusji
-jakie kryterium jest aby uznać te słowa za obraźliwe lub zmierzające do kłótni hehehehe i czy stanowi on katalog zamknięty czy nie
-czy jak na piszę dupa to już jest obraźliwe czy dopiero jak napisze że ktoś jest dupa.
Takie skarżenie się w sytuacji kiedy to sami nie jesteśmy lepsi świadczy tylko o Naszych słabościach.
Co ja mam zrobić z postem Gecona który moim zdaniem kpi sobie ze mnie. Powiem Wam nic z tym nie zrobię tylko mu odpowiem to co uważam za słuszne, co zresztą już uczyniłem. To przecież jego problem że nie może sobie dać z tym rady takich sytuacji jest tutaj bardzo dużo . Admin tnij wszystko co popadnie aż zostaniesz tu na forum sam.
Konia z rzędem temu który stwierdzi że wszystkie wypowiedzi w temacie z pominięciem tych obraźliwych Kubyp czy gekona i innych są nie na temat i że odpowiedzi te to złe porady.
Piszcie swoje przekazujcie swoją ogromną wiedze którą posiadacie, dajcie czasami ostrą ripostę osobie która w ten czy inny sposób się tego domaga i powtarzam nie dajcie się zwariować .
Poza naszym regulaminem bardzo proszę zapoznać się z ogólnie przyjętymi zasadami pisania w internecie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta
http://pl.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_personam
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kłótnia_internetowa
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
Nie bądź hipokrytą - jeżeli publicznie na forum bezpodstawnie zarzuciłeś mi że jakiś mój post jest kpiną z ciebie to należy publicznie ten błąd ("...być może się mylę....") i pomówienie wyjaśnić jednym - dwoma zdaniami a nie konfabulować i wymyślać niestworzone rzeczy.
To ostatni wpis na ten temat, bo nikogo Twoje frustracje i moje odpowiedzi na nie - nie interesują.
:cool: