spam - podciąganie wątków
witam
nie wiem, czy takie coś jest w regulaminie, ale postuluję, żeby traktować jednoznacznie jako spam puste wpisy, lub zawierające nic nie znaczące znaki, typu kropka, przecinek, a generowane tylko po to, żeby podciągnąć dany wątek na początek listy i jako takie niezwłocznie usuwać.
Jako karę za takie działanie proponuję przydzielić datę wpisu 30.11.1999, wskutek czego wątek znajdzie się na stronie 315, na ostatniej pozycji. Tak właśnie została ukarana użytkowniczka Haneczka, której pusty wpis wylądował na ostatniej pozycji z datą 30.11.1999. Podoba mi się to. Proponuję również rozważyć oznaczenie takich wpisów tagiem "ośla ławka" i zrobić ranking osłów i oślic.
:shades:
Pozdr.
nie wiem, czy takie coś jest w regulaminie, ale postuluję, żeby traktować jednoznacznie jako spam puste wpisy, lub zawierające nic nie znaczące znaki, typu kropka, przecinek, a generowane tylko po to, żeby podciągnąć dany wątek na początek listy i jako takie niezwłocznie usuwać.
Jako karę za takie działanie proponuję przydzielić datę wpisu 30.11.1999, wskutek czego wątek znajdzie się na stronie 315, na ostatniej pozycji. Tak właśnie została ukarana użytkowniczka Haneczka, której pusty wpis wylądował na ostatniej pozycji z datą 30.11.1999. Podoba mi się to. Proponuję również rozważyć oznaczenie takich wpisów tagiem "ośla ławka" i zrobić ranking osłów i oślic.
:shades:
Pozdr.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Bezpośrednia przyczyna mojego wpisu, to reakcja na TO. Nie wydaje mi się, żeby to admin wpisał kropkę i nadał jej atrybut - kolor biały (tak, żeby jej nie było widać), a następnie podpisał się, jako KubaP i puścił taki post.
Wydaje mi się, że wpisy mają na celu "pozycjonowanie" wątku, czy może Tobie się wydaje, że nie? Pozdr.
Aha, wpis zniknął, a poza tym wcale nie był pusty.
Pusty wpis jest naprawdę pusty. Tak, jak pełna szklanka jest naprawdę pełna, a głupiec jest naprawdę głupcem. Spróbuj opublikować pusty wpis, albo spróbuj z już opublikowanego, niepustego wpisu, zrobić pusty, a zobaczysz, co z tego wyniknie.
A kto by na to wpadł? Kto normalny publikuje wpis z treścią w postaci białej kropki? Kto normalny wpisuje do swojej wypowiedzi podziękowania od innych użytkowników? Wystarczy zacytować "pusty" wpis, a zmieni się optyka.
A może zacytujesz mój wpis? Może odkryjesz jakiś nowy sens w mojej wypowiedzi w innym, nowym świetle?