Forum - Dobre praktyki
No i niektórzy zapomnieli, że oprócz regulaminu forum są jeszcze pewne niepisane zasady.
Jedna z nich: Nie wpisywać nic w wątkach założonych przez użytkownika KubaP.
Kto nie przestrzega tej zasady, tego wpisy lądują na śmietniku, o czym właśnie po raz kolejny przekonał się ten i tamten. :boogie:
Jedna z nich: Nie wpisywać nic w wątkach założonych przez użytkownika KubaP.
Kto nie przestrzega tej zasady, tego wpisy lądują na śmietniku, o czym właśnie po raz kolejny przekonał się ten i tamten. :boogie:
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Dla przyzwoitości - przytocz choć jedno moje stwierdzenie w którym bym sam sobie zaprzeczał a potem odszczekaj powyższe swoje b__dnie.
Jak wyżej.
No i to jesteś cały ty - nic nie rozumiesz ale dyskutujesz zawzięcie w wątku.
Powiedziałeś już wszystko - wiem(y) kto jest twoim guru i to wystarczy. Najlepiej załóż nowy wątek i tam go chwal w każdym wpisie a od oceniania mnie - wara! - poza tym, że to niezgodne z Regulaminem Forum.
Nikt tego nie wie, oprócz oczywiście przywołanego przez Ciebie użytkownika z racjonalnymi poglądami. Prawdopodobnie TWA, to jest jakiś głowonóg z siedmioma rogami i neurotoksyną w szczękoczułkach, który straszy tego użytkownika po nocach. Jeśli jesteś ciekaw, co to jest, to proponuję zwrócić się do źródła po wyjaśnienie.
Jeśli jesteś autorem - założycielem wątku, to przy wpisach (w prawym górnym narożniku) masz funkcję "usuń ten post" pod linkiem "pokaż opcje".
Jeśli chcesz sprawdzić, jak to działa, to załóż wątek, poczekaj, aż KubaP napisze jakiś racjonalny pogląd (np. na temat TWA, albo kl_^aki), a potem skasuj jego wpis. : )
Funkcja "usuń ten post" - WYPAROWAŁA !? U Ciebie też... ? :sad:
Jak dla mnie, ta funkcja w ogóle nie powinna być dostępna. Usuwaniem niepożądanych wpisów powinny się zajmować tylko wybrane osoby, najlepiej gospodarze tego interesu.
Jakby co, to ja zgłaszam kandydaturę mojego ulubionego kolegi: Tube. Jest miły i sympatyczny i zawsze wie, co w trawie piszczy, a w szczególności kiedy i gdzie wybuchła butla z gazem, albo coś się zawaliło, albo gdzie był pożar w kamienicy.
Z tym usuwaniem... wystarczyło sprawdzić na swoim wpisie.
Autor wątku jest zarazem administratorem swojego "tematu".
:cool:
ten wątek już Admin Forum zablokował ... będzie ginął w nicości - wielu z wielu.
Zrobił to dzięki takim "intelektualnym" wpisom, jak ten poniżej
:cool: