cytaty i pozytywne oceny forum-owiczów
Ange-lisica
Użytkownik
Witajcie człowieki.
Jestem tu nowa i nie wiem w jaki sposób wykonywać cytaty oraz jak pozytywnie ocenić Gecona. Szukałam odpowiedzi, ale nie znalazłam.
Jestem tu nowa i nie wiem w jaki sposób wykonywać cytaty oraz jak pozytywnie ocenić Gecona. Szukałam odpowiedzi, ale nie znalazłam.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Natomiast ocenić każdego użytkownika można klikając przy jego wpisie na podświetlony na niebiesko odnośnik: "Podziękuj - oceń pozytywnie"
Nowy doklejony: 19.08.16 20:43
Dziękuję za wyjaśnienia. Wszystko znalazłam. Cytowanie wypróbuję przy najbliższej okazji.
Elan124, napisałeś do mnie Ange-L. No i proszę, z przebiegłej i podstępnej lisicy awansowałam na aniołka :tongue:
Chodzi o to, że nie każdy tutaj jest pracownikiem. Niektórzy patrzą z punktu widzenia pracodawcy. Pozdrawiam.
W kwestii mojej pracy, to pracuję w budżetówce i szczęka by Ci opadła, gdybyś dowiedział się ile zarabiam. Nikomu niczego nie ukradłam, ponieważ wróciłam do pracy po długiej chorobie i w tej chwili, puki nie otrzymam nowych obowiązków na piśmie, jedynym moim zajęciem jest czytanie instrukcji i regulaminów (które wczoraj właśnie ukończyłam czytać) i trenowanie pisania na komputerze (jakiegokolwiek pisania).
Gekon, próbowałam w ostatnim wpisie w temacie kontroli zarządu zacytować Ciebie, ale mi się nie udało. Gdy pisałam posta, to nie było tego miejsca, gdzie mogłabym kliknąć "opcje", a gdy wysłałam już wiadomość, to "opcje" się pokazały, ale było już za późno na cytowanie. To nic. Dojdę z czasem (uśmiech)
Pozdr.
W uzupełnieniu, dopełnieniu i dopowiedzeniu jednak...
:cool:
Wp44, zastanawiałam się głęboko, czy powinnam pisać o tym, o czym zaraz napiszę. No ale chyba powinnam, ponieważ zatrzymam się na tym portalu dłużej i musimy sobie Wp44 co nieco wyjaśnić, żeby nie było między nami żadnych animozji. Zatrzymam się na tym portalu, bo tu jest Gecon, który jest niegłupim człowiekiem i chciałabym od niego jak najwięcej się nauczyć. Nigdzie się nie wyprowadzam ze swojej wspólnoty i przydałoby się przyswajać wiedzę o jej funkcjonowaniu oraz o funkcjonowaniu w niej. No właśnie nie nazwałeś rzeczy po imieniu, tylko się Tobie wydawało, że nazwałeś. Wp44, to, że akurat wydawało się Tobie, ze można mnie przypisać do sytuacji którą opisałeś powyżej (zwolnienie pracowników przeglądających niewłaściwe strony internetowe w godzinach pracy), to dlatego się Tobie tak wydawało, bo wszystkich mierzysz jedną miarą. Następnym razem, zanim wydasz obiegową opinię lub ocenisz coś lub kogoś, dowiedz się najpierw więcej o człowieku i okolicznościach zaistniałej sytuacji. No bo widzisz Wp44, żyłka mi na prawdę pękła 1,5 roku temu, miałam udar krwotoczny, inaczej mówiąc, wylew krwi do mózgu. Na szczęście udar nie był bardzo silny, bo stosunkowo jestem jeszcze młoda, żyję, mam tylko lekki niedowład lewej strony. Dosłownie miesiąc temu lekarz dopuścił mnie do pracy i teraz pracuję, ale mam niepełnosprawność drugiego stopnia i nie powiedziałabym, że mogę stawać w konkursach jakichkolwiek z ludźmi w pełni zdrowymi. Ale to wszystko z czasem minie. Potrzebny jest tylko czas.
A czy jestem vixen w rozumieniu przytoczonym przez Ciebie Wp44, to nie powiedziałabym. Wcześniej, przed udarem, w porywach, zdarzało się, tak jak każdemu się zdarza. Teraz, nie mogę się denerwować i oszczędzam siły i energię, dlatego musiałam się zmienić, żeby żyć. Jestem wyluzowana na tyle, na ile pozwala mi lewa strona ciała. I nie mam pretensji do Ciebie Wp44. Spoko czacha : )
No i to na tyle.
Nowy doklejony: 21.08.16 17:31
TY stara cholero.. hahaha, dobre :bigsmile:
Miło Cię poznać, Haneczko
Gecona nie będę Ci zabierał. Jest cały dla Ciebie. Ja mam swojego. Tak więc, nie pękaj.
Przecież my się znamy, nie od dzisiaj. Nieprawdaż? :cool:
Nadal skłaniam się ku tej interpretacji, z małymi poprawkami w odnośnie płci.
:thumbup:
Nie to, co na innych, "konkurencyjnych" forach o podobnej tematyce, gdzie jeśli pojawi się raz na miesiąc jakiś wymęczony wpis nic nie wnoszący do sprawy, to wielki sukces. :cool:
C'nie, Ange-lisica?
albo
P.S. Widzę, że cytowanie masz opanowane. Tak trzymać.
2. W lewym panelu:
a) Moje konto / Wgraj Avatar / Obraz profilu
b) Moje konto / Wybierz avatar z listy
pozdrawiam
Nowy doklejony: 22.08.16 12:08
Dzięki miły adminie za informację, pa
Poza tym coś przycisnęłam niechcący, chyba w temacie kontrola zarządu umowa..itd, i to chyba przycisnęłam "usuń z ulubionych. Ale to nie miało być tak, bo to jest mój ulubiony temat. A teraz na liście tematów, przy moim ulubionym, jest gwiazdka.
No tak, nie jestem prawnikiem, ani informatykiem, co za czort.. (smutek)
Nowy doklejony: 23.08.16 00:15
A "mojego konta" nie widzę nigdzie.
pozdrawiam