Kto usuwa wpisy?
Pytanie, jak w temacie.
Proszę mi wyjaśnić, co jest nie tak np. z moimi wpisami, że trzeba je usuwać, podczas gdy - dla porównania - mamy tutaj wątki po kilka stron, gdzie pluje na siebie publicznie dwóch użytkowników i robi się obrzydliwie, albo mamy ostatnio wysyp wpisów, które bardziej nadają się na portale typu kundelek, czy tam ratlerek, a nie na forum wspólnot mieszkaniowych.
Czy ktoś to usuwa wg własnego prywatnego widzi-mi-się, czy może są jakieś zasady?
Ty, który usuwasz jedne wpisy, a nie usuwasz innych, a kwalifikujących się do usunięcia - przyznaj się i nie bój się. Nie chcę Cię skrzywdzić. Chcę Ci jedynie zasadzić takiego kopa w 4 litery, żebyś nie mógł usiąść przez miesiąc.
Proszę mi wyjaśnić, co jest nie tak np. z moimi wpisami, że trzeba je usuwać, podczas gdy - dla porównania - mamy tutaj wątki po kilka stron, gdzie pluje na siebie publicznie dwóch użytkowników i robi się obrzydliwie, albo mamy ostatnio wysyp wpisów, które bardziej nadają się na portale typu kundelek, czy tam ratlerek, a nie na forum wspólnot mieszkaniowych.
Czy ktoś to usuwa wg własnego prywatnego widzi-mi-się, czy może są jakieś zasady?
Ty, który usuwasz jedne wpisy, a nie usuwasz innych, a kwalifikujących się do usunięcia - przyznaj się i nie bój się. Nie chcę Cię skrzywdzić. Chcę Ci jedynie zasadzić takiego kopa w 4 litery, żebyś nie mógł usiąść przez miesiąc.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Użytkownicy którzy czerpią wiedzę z praktyki nie maja racji bytu . Atmosfera jest tak na czwartkowej sesji Rady Miasta Warszawy. Tylko słuszni maja racje.
Proszę podać link do wątku, w którym usunięto wpis.
Uprawnienia do usuwania wpisów opisane są w Regulaminie Rozdział II pkt. 20-23
Usuwanie wypowiedzi innych użytkowników, które nie naruszają treści niniejszego regulaminu przez autora wątku jest niezgodne z Regulaminem.
https://forum.zarzadca.pl/wiki/regulamin
Wpisy naruszające regulamin proszę zgłaszać za pomocą funkcji "zgłoś do moderacji". Wszystkie zgłoszenia są przez nas weryfikowane.
Funkcja "zgłoś do moderacji" jest widoczna po kliknięciu na link "pokaż opcje".
pozdrawiam
Jak można wskazać wpis który usunięto?
wpis, który usunięto - podajemy link do wątku,
wpis naruszający regulamin - podajemy link do wpisu.
pozdrawiam
A tak w ogóle, to jest taka sytuacja: Elan124 kliknął mi podziękowanie i teraz wiszę po lewej stronie, w Panteonie Najbardziej Pomocnych w Miesiącu. No, ja bardzo proszę, weźcie Państwo i przemyślcie ten system podziękowań, pomocy i samopomocy. :smoking:
gorszą sprawą są tzw użytkownicy -DORADCY , ci to potrafią obdzielić "punktami" do kategorii "na bogu" czy "ważniakami"
Nowy doklejony: 08.09.16 14:53
Trzeba przewietrzyć ten wątek
:wiatrak::wiatrak::wiatrak:
:wiatrak::wiatrak::wiatrak::wiatrak:
:wiatrak::wiatrak:
Nowy doklejony: 19.09.16 15:12
kto usunął wątek
Dlaczego WP44 ma pasek w swoich wpisach?