zbędne funkcje
A pisałem onegdaj, kiedy administracja forum wymyśliła sobie nową funkcjonalność - żeby nie wprowadzać czegoś takiego, że użytkownicy mogą sami usuwać wpisy w tzw. "swoich" wątkach, bo będzie niefajnie. No i? Oczywiście, nikt mnie nie słuchał. W skrajnej sytuacji może dojść do tego, że większość użytkowników będzie miała "swój" wątek, w którym będzie odpowiadać innym, w obawie przed usuwaniem wypowiedzi dyskutantów.
A tak z innej beczki: czy pomyśleliście, co będzie, jak redakcja portalu informacyjnego Zarządca postanowi zablokować to forum? Albo jak nastąpi awaria serwera i znikną wszystkie konta użytkowników wraz z bazą wpisów? Gdzie się będziecie wtedy spotykać i dyskutować? I jak się odnajdziecie i rozpoznacie w internecie?
A tak z innej beczki: czy pomyśleliście, co będzie, jak redakcja portalu informacyjnego Zarządca postanowi zablokować to forum? Albo jak nastąpi awaria serwera i znikną wszystkie konta użytkowników wraz z bazą wpisów? Gdzie się będziecie wtedy spotykać i dyskutować? I jak się odnajdziecie i rozpoznacie w internecie?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Takie wpisy winny być usuwane przez autora wątku.
Mnie brakuje funkcji, gdzie można by było usuwać / moderować tylko te fragmenty wpisów, które sieją nienawiść językową lub osobistą. Obrazić człowieka można i w sposób "kulturalny".
Funkcja moderowania we własnym wątku będzie blokowana indywidualnie w przypadku stwierdzenia, że usuwane są treści innych użytkowników, które nie naruszają Regulaminu forum. Zalecamy szczególną ostrożność przy korzystaniu z tej funkcji.
Usuwanie wpisów innego użytkownika ze względu na odmienne zdanie w dyskusji stanowi naruszenie Regulaminu.
Na forum nie akceptujemy stylu i słownictwa, które zawierają różnego rodzaju zabiegi erystyczne (np. ad personam) lub naruszają ogólnie przyjęte zasady netykiety (np. kłótnia internetowa). Prosimy o uszanowanie zasad obowiązujących na forum oraz dbałość i kulturę wypowiedzi w stosunku do innych użytkowników.
pozdrawiamy
Jeśli twoje słowa coś znaczą, to proszę zracjonalizować poniższe oświadczenie
Drodzy, a czy zauważyliście, że o Geconie piszemy w wątku Wp44, ale nie w wątku Kasandra?
To co robi ostatnimi dniami Ange-lisica w swych wątkach wymaga reakcji ADMINA tego forum.
Hejka.
:bigsmile: