Z braku ocieplenia - termoizolacji zewnętrznej ewentualnie niemożności ocieplenia mieszkań na poddaszach czy jest godny do polecenia sposób i metoda docieplenia bloczkami Multipor.
(...) jakimś fachowcem skonsultować kwestię ocieplenia twojego lokalu od strony wewnętrznej
(...) nie jest to idealne rozwiązanie aczkolwiek czasami konieczne
A kto to pisał w przywołanym wątku czy to czasem nie kasander
Czy ja każe ocieplać czy proszę - pytam o opinie ponieważ była tylko wydana opinia na temat wewnętrznego ocieplania lecz jak sobie przypominam w muratorze był podany inny sposób wykonania takiego ocieplenia różniący się kolosalnie.
Jak już którykolwiek z panów stanie przed rzeczywistym zagadnieniem ocieplenia w swojej nieruchomości, to wtedy proponuję skonsultować się z producentem multipora, a wtedy porozmawiacie o szczegółach, a nie o ulotkach marketingowych. Póki co, dyskutujcie sobie i czytajcie muratora.
wp44: Jak już którykolwiek z panów stanie przed rzeczywistym zagadnieniem ocieplenia w swojej nieruchomości
Może i dobra rada lecz od początku źle sformowana i jako facet nie zazdrościsz swojemu ziomkowi "z dużym worem" bo on ma klawe życie
Zapytasz: Dlaczego? Bo zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek oprócz mojego
Przyznaję, nie ogarniam. Czy chodzi Ci o to, że nie jesteś facetem, tylko kobietą? Muszę stwierdzić, że jakoś dotychczas nie udało mi się wywnioskować, czy piszę do pana, czy pani. Nie wiem, czy to celowy zabieg, czy tylko przypadkowe formułowanie wypowiedzi w taki sposób, aby utrudnić rozpoznanie. A może ja po prostu nie zauważyłem. Jeśli tak to przepraszam i zmieniam z panów na państwo. I już.
nie jest to idealne rozwiązanie aczkolwiek czasami konieczne
A kto to pisał w przywołanym wątku czy to czasem nie kasander
No i wcale nie zmieniłem tego poglądu - czasami ocieplenie od wewnątrz jest jedynym rozwiązaniem kwestii.
Natomiast Ty raz piszesz, że:
Faktem jest nie ociepla się ścian od wewnątrz
teraz:
pytam o opinie...
czy jest godny do polecenia sposób i metoda docieplenia od... wewnątrz
Stąd moja uwaga, że jeżeli najpierw kategorycznie stwierdzasz (dołączając do chóru potępiających mnie i ... Muratora), że nie ociepla się od wewnątrz to po co pytasz w następnym wejściu czy można ocieplać od wewnątrz jakimś tam kolejnym sposobem?
Komentarze
Po co się wysilasz skoro nie zrozumiałeś mojego wpisu?
Czasami dobrze jest zejść na ziemię.
Czy ja każe ocieplać czy proszę - pytam o opinie ponieważ była tylko wydana opinia na temat wewnętrznego ocieplania lecz jak sobie przypominam w muratorze był podany inny sposób wykonania takiego ocieplenia różniący się kolosalnie.
Z pozdrowieniami.
Zapytasz: Dlaczego? Bo zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek oprócz mojego
Natomiast Ty raz piszesz, że: teraz: Stąd moja uwaga, że jeżeli najpierw kategorycznie stwierdzasz (dołączając do chóru potępiających mnie i ... Muratora), że nie ociepla się od wewnątrz to po co pytasz w następnym wejściu czy można ocieplać od wewnątrz jakimś tam kolejnym sposobem?