Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
Ange-lisica
Użytkownik
Wszystkim Forumowiczom i Administratorom życzę spokojnych i radosnych Świat Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku.
Niech te święta będą spokojne i dobre i tylko nie objedzcie się tam za bardzo
Niech te święta będą spokojne i dobre i tylko nie objedzcie się tam za bardzo
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Na zbliżające się
Święta Bożego Narodzenia
życzymy wiele radości, wytrwałości i spokoju.
Aby w nadchodzącym Nowym Roku
marzenia zmieniły się w rzeczywistość,
a sukcesy przerosły oczekiwania.
życzy
Zespół Zarządca Portal Informacyjny
Andrzej Łukaszewski
Zarządco. I Tobie moc podziękowań.
:choinka: :grouphug: :choinka:
Mam ogromna nadzieję, że świąteczny czas spędziliście w miłej, rodzinnej atmosferze oraz suto zastawionych stołach.
Przy wigilijnym stole w wielu domach tradycyjnie pojawiło się puste nakrycie dla głodnego, samotnego wędrowca, który być może zapuka do naszych drzwi, a którego tak naprawdę się nie spodziewamy i którego być może nie chcemy nawet gościć przy naszym stole. Talerz pozostanie więc pusty. Tak jak puste bywają często serca wielu z nas. Niestety, widać to niemal każdego dnia. Święta nie są w stanie tego zmienić, choć na ogół w tym czasie wszyscy starają się mówić ludzkim głosem. Ale to tylko, na jakiś czas, powierzchowna przemiana, starannie przykrywająca to, co kryje się w środku.
Można nie mieć bogatego mieszkania i bogatych świąt, ale bogactwo płynące z serca może mieć każdy. I tego właśnie bogactwa życzę sobie i wszystkim nie tylko od święta ale na cały ludzki rok.
Wszystkiego dobrego dla wszystkich zaglądających.
Pozdrawiam poświątecznie.
Elan124 : "Duża część naszych cierpień bierze się z tego, że za dużo myślimy. Równocześnie nie myślimy w sposób rozsądny." (Dalaj Lama) Dalajlama :bigsmile:
Raczej mnie się to nie zdarzyło a że złożyłam życzenia poświąteczne to co. Każdy życzy Wesołych Świąt lecz w praktyce świąteczne dni bywają przygnębiające ale zatem dni pomiędzy Świętami a Nowym Rokiem tak jak u mnie bywają Wesołe.
"Prawda niekoniecznie musi być jednoaspektowa. (…) Tylko w relacji do tego, co fałszywe, tylko w relacji do innych ujęć można powiedzieć o czymś, że jest prawdą. Natomiast koncepcja prawdy ponadczasowej, wiecznej, bez punktu odniesienia, wydaje się problematyczna". Dalajlama
To jest problematyczne, bo udajemy, że nie wiemy, że:
Prędkość obrotowa Ziemi wokół własnej osi to 1667 km na godzinę.
Prędkość obrotowa Ziemi wokół Słońca to 30 000 km na sekundę.
Szczęśliwego obracania w 2017 !
1. Przeproś wszystkich użytkowników forum. Przepraszam
2. Pisz w sposób zrozumiały ,tak, abys sam siebie rozumiał .
3. Pisz zawsze na temat.
4. No i gdzie jak gdzie , ale tu, kultur musi być.
Nowy doklejony: 01.01.17 10:51
Większość tu na forum, to osoby kulturalne z natury, czy tez z wychowania i dobrze z nimi rozmawia się.
Rok 2017 to rok "z kosą" . "Żniwa" mogą być obfite.
Wszystkim życzę, abyśmy się spotkali za rok w zdrowiu i nadziei, że następny będzie lepszy od tego 2016.
:inlove: