system lokale

kuba4kuba4 Użytkownik
edytowano listopada 2009 w Zarządzanie Nieruchomościami
Witam,
W mojej wspólnocie korzystamy z systemu lokale. Nasz zarządca, Gren, udostępnił nam panel, w którym po zalogowaniu, każdy z mieszkańców ma dostęp do historii odczytów, może sprawdzić swoje saldo opłat. Może również sprawdzić stan ostatnich odczytów wodomierzy i ciepłomierzy oraz pobrać udostępnione przez nas dokumenty np. sprawozdania finansowe.
Czy ktoś jeszcze korzysta z tego systemu? Jak go oceniacie?

Komentarze

• Opcje
    goniagonia Użytkownik
    edytowano listopada -1
    to jest jak z bajki! tak powinno być!
  • Opcje
    StefaniStefani Użytkownik
    edytowano listopada -1
    Słyszałam, że ten system naprawdę jest przyjazny i praktyczny. Szkoda, że moja spółdzielnia czegoś takiego nie udostępnia tylko jakieś chore książeczki które nie wiem jak wypełniać i nie wiem co z nimi robić, a w dodatku wiecznie je gubię i zapominam zapłacić w terminie. Tak miałabym wszystko w internecie i bym sobie szybciutko przelew puściła i po problemie. Chętnie bym wymieniła zacofaną spółdzielnie jak z czasów komuny na tego Pana Grenia.
  • Opcje
    PoliterPoliter Użytkownik
    edytowano listopada -1
    program mmsoftu?
  • Opcje
    kuba4kuba4 Użytkownik
    edytowano listopada -1
    tak. Dokładnie ten. Czy ktoś jeszcze po za Greniem z tego korzysta czy tylko my jesteśmy tacy wyjątkowi i do przodu?:)
  • Opcje
    maria5maria5 Użytkownik
    edytowano listopada -1
    Wydaje mi się, że nie jesteśmy tacy wyjątkowi. i że to nie jest oryginalny pomysł Grenia.Podobno system „Lokale” stworzony został przez MMSoft z Krakowa. znani są z oferty częściowej automatyzacji księgowości. Zarządca sam może zmieniać wygląd programu i dostosować do swoich potrzeb. Stąd my u Grenia mamy LokaleNet. Ale miło, że pomyślał o taki udogodnieniu. Brat mieszka koło urzędu skarbowego, tam nie mają jak niczego sprawdzić, dopóki nie przyjdzie kartka z upomnieniem lub wezwaniem do zapłaty. Najlepiej to poinformowana jest dozorczyni!
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.