Głową w mur . Runda III
tajfun
Użytkownik
http://czasopismo.legeartis.org/2016/01/informacje-sad-telefon-internet.html
Dzwonie do sądu. Pytam o wyrok w sprawie. Proszę podać sygnaturę - mowi pani. Podaje sugnaturę.
Sprawa zostaje ponowiona. Wyrok będzie 14 grudnia - mówi pani.
Dzwonię 14 grudnia. Punkt informacyjny .... mówi inna Pani. Pytam o wyrok w mojej sprawie.
Nie możemy udzielać takich informacji - mówi pani. Prosże przyjechać , albo wystapiś z prośba o przesłanie informacji.
Za kilka tygodni każdy może wpisać w przeglądarkę sygnature akt i dowiedzieć się zarówno o wyroku jak i jego uzasadnieniu.
Kużwa. Jak tu nie głosować na PIS.
Dzwonie do sądu. Pytam o wyrok w sprawie. Proszę podać sygnaturę - mowi pani. Podaje sugnaturę.
Sprawa zostaje ponowiona. Wyrok będzie 14 grudnia - mówi pani.
Dzwonię 14 grudnia. Punkt informacyjny .... mówi inna Pani. Pytam o wyrok w mojej sprawie.
Nie możemy udzielać takich informacji - mówi pani. Prosże przyjechać , albo wystapiś z prośba o przesłanie informacji.
Za kilka tygodni każdy może wpisać w przeglądarkę sygnature akt i dowiedzieć się zarówno o wyroku jak i jego uzasadnieniu.
Kużwa. Jak tu nie głosować na PIS.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Głosowanie na PiS nie ma znaczenia.
niedokształconych ludzi z nadania partyjnego czy nepotyzmu ?
Jedna Pani drugiej Pani nie równa ...
Nawiasem mówiąc możesz uzyskać internetowy dostęp do twoich spraw sądowych, włącznie z treścią wyroków, zarządzeń procesowych i protokołem z rozprawy - na takiej samej zasadzie jak mają obecnie dostęp pełnomocnicy stron. W celu uzyskania takiego dostępu należy udać się do sądu z dowodem osobistym i zgłosić akces do systemu. Zostaniesz zarejestrowany, uzyskasz hasło jednorazowe, i voilà!, widzisz wszystko w systemie. Taki dostęp umożliwia wgląd do spraw toczących się w ramach danej apelacji, ale dostęp do spraw prowadzonych w innych apelacjach (o ile masz taką potrzebę), też jest możliwy i dokonuje się poprzez zlecenie automatycznego kopiowania praw dostępu z apelacji w której zostałeś pierwotnie zarejestrowany - więc nie sprawia to kłopotu. Po jednorazowym uzyskaniu hasła możesz mieć dostęp do wszystkich twoich spraw w całej Polsce, bez wychodzenia z domu. Żeby nie było zbyt pięknie, to ten system "nie widzi" spraw wytoczonych w Elektronicznym Postępowaniu Upominawczym, ale ten rodzaj postępowania ma swój własny system informatyczny, do którego można zalogować się jeszcze łatwiej.
Koszty mediow dostarczanych do lokali zalicza sie do kosztów NW.
Nie mam co prawda jeszcze uzasadnienia ale nie omieszkam was poinformować kiedy tylko je otrzymam.
P.S.
Tam, gdzie są cztery gwiazdki, widnieje słowo:
B
Z
D
E
T
Y
https://forum.zarzadca.pl/komentarz/109826/