boks garażowy
Witam serdecznie.
Jakie konsekwencje grożą zabudowaniem boksu garazowego przed powstaniem wspolnoty mieszkaniowej? Czy później mogą pojawić się jakieś problemy?
Jakie konsekwencje grożą zabudowaniem boksu garazowego przed powstaniem wspolnoty mieszkaniowej? Czy później mogą pojawić się jakieś problemy?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Jednak fizjologiczne znaczenie terenu sięga już bardzo głęboko, jeśli chodzi o zachowanie istoty ludzkiej.
Nie hmmkaj i nie cytuj mi słownika języka polskiego, tylko dokładnie przeczytaj artykuł, który zalinkował azygnerski. Znajdziesz uzasadnienie, dlaczego tak napisałam. Jestem przekonana, że o zmysły i seks na pewno tu nie chodzi.... :cool:
czy boks masz trwale wygrodzony ( 3 ściany)?
Tak mam trwale wygrodzony. 3 ściany są. Zadnej ingerencji w miejsce postojowe sąsiada nie będzie.
Dlaczego się o to pytam. Nie wiadomo kiedy wspólnota się utworzy a znalazłem w mieście promocję na bramy garażowe, która kończy się za tydzień. Dlatego zależy mi na założeniu jak najszybciej tej bramy.
Czy te boksy stanowią część wspólną, czy to miejsce parkingowe w garażu wielostanowiskowym?
Jest to miejsce parkingowe w garażu wielostanowiskowym. Jest 50 miejsc postojowych oddzielonych po prostu zwykłą linią w tym jest 8 boksów (3 ściany). Każde miejsce postojowe i boks przypisany jest do konkretnego mieszkania.
Musi ona spełniać wymogi prawa budowlanego i p-poż (ażurowa brama), chodzi o wentylację stanowiska postojowego.