identyfikatory postojowe
olaf
Użytkownik
Witam
Mam problem z zarzadca (rownoczesnie jest to deweloper), zaczne od tego, ze przy nieruchomosci nie ma parkingu podziemnego sa jedynie miejsca postojowe, lecz nie sa oznaczone numerami mieszkan. Jakis czas temu nabylem drugi samochod, zadzwonilem do zarzadcy z prosba o wydanie drugiego identyfikatora postojowego. Gosc z ktorym rozmawiałem stwierdzil, ze mi nie wyda identyfikatora, wiec zapytalem co by sie stalo jeśli ten obecny identyfikator bym zgubil, czy wtedy tez by mi nie wydal. generalnie zrobila sie afera, napisalem pismo do prezesa zarzadu, bez odezwu. zadzwonilem, przekierowano mnie znow do tego samego goscia ktory stwierdzil ze moge mu generalnie naskoczyc, identyfikatora nie wyda. dodatkowo uczulil wszystkich pracownikow, ze maja ze mna nie rozmawiac, tym bardziej nie wydawać identyfikatora. ktos sie spotkal z podobna sytuacja? co robic, gdzie zglaszac?
Mam problem z zarzadca (rownoczesnie jest to deweloper), zaczne od tego, ze przy nieruchomosci nie ma parkingu podziemnego sa jedynie miejsca postojowe, lecz nie sa oznaczone numerami mieszkan. Jakis czas temu nabylem drugi samochod, zadzwonilem do zarzadcy z prosba o wydanie drugiego identyfikatora postojowego. Gosc z ktorym rozmawiałem stwierdzil, ze mi nie wyda identyfikatora, wiec zapytalem co by sie stalo jeśli ten obecny identyfikator bym zgubil, czy wtedy tez by mi nie wydal. generalnie zrobila sie afera, napisalem pismo do prezesa zarzadu, bez odezwu. zadzwonilem, przekierowano mnie znow do tego samego goscia ktory stwierdzil ze moge mu generalnie naskoczyc, identyfikatora nie wyda. dodatkowo uczulil wszystkich pracownikow, ze maja ze mna nie rozmawiac, tym bardziej nie wydawać identyfikatora. ktos sie spotkal z podobna sytuacja? co robic, gdzie zglaszac?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Parking nie jest z gumy i każdy chce mieć możliwość postawienia chociaż jednego auta pod domem... a jakbyś kupił sobie 10 samochodów, to też byś żądał 10 identyfikatorów? Najlepiej sprzedaj te samochody i po problemie , rowerem taniej i zdrowo ...ponoć..
dostałeś ... teraz myśl ... decyzja należy do Ciebie .
Mylenie ma ponoć przyszłość...
takie jest kredo developera
Byś miał przekichane ,
Na identyfikatorze powinien byc nr rejestracyjny pojazdu ,którego dotyczy .
U mnie była podobna sytuacja z pilotami .
Podjęta została uchwała właścicieli, że "jeden pilot na jeden lokal" - /jeden identyfikator na jeden lokal/. Znaleźli się tacy co chcieli, jak wyżej w wątku....
Rozwiązanie było szybkie ... wylogowywany był pilot z pozycji pilota zagubionego (jeden nowy zastępował drugi-zagubiony).