Ogrodzenie
Martini1978
Użytkownik
Dobry wieczór mam takie pytanie mieszkam w bloku wspólnoty mieszkaniowej gdzie jestem najemca mieszkania socjalnego mieszka tu ogółem 13 rodzin gdzie z tego to 6 mieszkań są wykupione w tamtym roku wspólnota mieszkaniowa zgodzilam mi się na zrobienie ogrodzenia i zrobienie okna balkonowego gdy zacząłem robić ogrodzenie to lokatorzy zaczęli krzywo patrzeć mam zrobiony projekt wszystko legalnie mam załatwione moje pytanie brzmi czy wspólnota może mi kazać rozebrać to ogrodzenie
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
jak nie ma to, może ci nakazać rozebranie ogrodzenia.
Nie tylko tych, co "krzywo patrzą" zaproś na kawę do ogródka, bo warto żyć w zgodzie z sąsiadami.
Wiesz "zazdrość" jest złym doradcą, ale statystyczny polak tak ma, że "populizm" , w dowolnej formie , dla niego jest ważniejszy niż dobro wszystkich właścicieli lokali.
Przecież teren który tu "zajmiesz" mozna wyłączyć z umowy na usługi utrzymania porządku i konserwacji terenów zielonych ... jest korzyść dla ogółu ? a ty na pewno upiększysz ten teren i będziesz o niego dbał za free , który przestanie być "wybiegiem dla psów".