Instalacja /montaż reklamy na dachu
drops
Użytkownik
Czy Waszym Zdaniem na montaż dużej reklamy na dachu budynku mieszkalnego oraz związanego z tym podpisania umowy na najem powierzchni Zarzad potrzebuje uchwały właścicieli? Na naszym terenie jest zainstalowanych, ustawionych sporo reklam ale nie było na to uchwały, czy Zarząd mógł sam podjąć decyzje o ich montażu?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
http://www.zarzadca.pl/komentarze/2547-czynnosci-zarzadu-nieruchomoscia-sprawdz-co-mozna-bez-uchwaly
Nowy doklejony: 21.07.18 08:52
Mam następne pytanie, może nie dot. reklamy ale nie chcę tworzyć nowych wątków.
W sąsiedztwie naszej Wspólnoty budują duży budynek, do naszej działki nie ma przypisowych 3 m, okazuje się że Zarzad bez naszej wiedzy wyraził na to zgodę a firma zapłaciła nam pewną kwotę. Zgoda jest w formie aktu notarialnego. Czy tego typu działania, a są jeszcze inne dot. tej budowy wymagają zgody właścicieli?
Nowy doklejony: 21.07.18 08:53
Mam następne pytanie, może nie dot. reklamy ale nie chcę tworzyć nowych wątków.
W sąsiedztwie naszej Wspólnoty budują duży budynek, do naszej działki nie ma przypisowych 3 m, okazuje się że Zarzad bez naszej wiedzy wyraził na to zgodę a firma zapłaciła nam pewną kwotę. Zgoda jest w formie aktu notarialnego. Czy tego typu działania, a są jeszcze inne dot. tej budowy wymagają zgody właścicieli?
Nowy doklejony: 21.07.18 08:54
Przepraszam za powtórkę o doklejkę tak wyszło.
To jest wątek o antenie na dachu. Masz inna sprawę, zakładasz nowy.
W prawym rogu swojego tekstu masz m.in. możliwość edytowania swoich postów
Taki najem to pożytek dla WM, który zmniejsza koszty utrzymania części wspólnych ponoszonych przez ogół właścicieli lokali, a każdy z nich ma tyle " zysku" ile posiada udziału w częściach wspólnych (kwota pożytków netto X udział)