zatrudnienie we wspólnocie - oferta dla wspólnoty
ludwika1957
Użytkownik
Szukam pracy we wspólnocie mieszkaniowej: Znam biegle zagadnienia z zakresu zarządzania nieruchomościami mieszkalnymi i przemysłowymi, znam zagadnienia ISO. mam duże doświadczenie w pracy na stanowisku zarządcy i prowadzenia wspólnot mieszkaniowych. Jestem niekonfliktowa, skuteczna, dyspozycyjna. Oto moje doświadczenie zawodowe:
1991- i dalej
Wspólnota Mieszkaniowa we Wrocławiu na stanowisku członek zarządu, dyr. Ds. technicznych. Wspólnotę tą prowadzę już 18 lat, co świadczy o moim dobrym kontakcie z mieszkańcami.
1998 - i dalej
Praca w firmie Odratrans S.A. na stanowisku kierownika działu administracji, zarządca nieruchomości i pełnomocnik ISO
1991-1998
Spółka Mieszkaniowa ‘NAGRO-DOM” we Wrocławiu stanowisko Z-ca Dyrektora ds. Technicznych- członek Zarządu
W tym roku ukończyłam studia licencjackie w Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości na kierunu: administracja.
Mam także uprawnienia budowlane wykonawcze z zakresu konstrukcji budowlanych oraz licencje zarządcy nieruchomości.
Wspólnoty poszukujące profesjonalnych pracowników proszę o kontakt ze mna:
Ludwika Gromek
Ur. 20.03.1957
tel:694448779
E-mail: ludwika1957@o2.pl
1991- i dalej
Wspólnota Mieszkaniowa we Wrocławiu na stanowisku członek zarządu, dyr. Ds. technicznych. Wspólnotę tą prowadzę już 18 lat, co świadczy o moim dobrym kontakcie z mieszkańcami.
1998 - i dalej
Praca w firmie Odratrans S.A. na stanowisku kierownika działu administracji, zarządca nieruchomości i pełnomocnik ISO
1991-1998
Spółka Mieszkaniowa ‘NAGRO-DOM” we Wrocławiu stanowisko Z-ca Dyrektora ds. Technicznych- członek Zarządu
W tym roku ukończyłam studia licencjackie w Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości na kierunu: administracja.
Mam także uprawnienia budowlane wykonawcze z zakresu konstrukcji budowlanych oraz licencje zarządcy nieruchomości.
Wspólnoty poszukujące profesjonalnych pracowników proszę o kontakt ze mna:
Ludwika Gromek
Ur. 20.03.1957
tel:694448779
E-mail: ludwika1957@o2.pl
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.