Czy wspólnota może nakazać sposób parkowania
Fistaszka
Użytkownik
Dzień dobry, proszę o poradę. Dwóch mieszkańców wspólnoty w, której mieszkam wymyślilo sobie, że wszyscy mają parkować tyłem, zgłosiło taki wniosek na walnym zebraniu. Teraz za każdym razem zwracają mi uwagę, że mam stawać tyłem. Ja nie chcę się stosować to tego ich "nakazu", bo uważam go za bezsensowny i bardo kłopotliwy. Choćby z tego powodu, że jedna z tych Pan, która wymyśliła taki sposób parkowania nie sprząta po swoim psie a ja nie mam zamiaru wyciągając coś z bagażnika wdepnac w psia kupe. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
A co do pieska, nie ma Straży Miejskiej?
https://allegro.pl/oferta/tabliczka-t30-t-30-okreslajaca-sposob-parkowania-6067034761?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_firma_przemysł&ev_adgr=Przemysł+-+Wyposażenie+pomieszczeń+-+Zaplecze+budowlane&gclid=EAIaIQobChMI_a_5mey24wIVF-DtCh3s-QWXEAQYASABEgKIgvD_BwE
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
a skąd wiesz, że w tym wątku takiej sytuacji nie ma . Nie ustawiono znaku D-18 ?
...zabrakło do szczęścia tylko tabliczki T-30.... wszak wg Ciebie, to Wspólnota sama sobie ustawia oznakowanie na swoim terenie wg własnego ego.
Już niejedną wpadkę zaliczyłeś ...i jak po kaczce... to po tobie spłynęło, zero refleksji, zero poprawy. Hejtowanie masz opanowane. Lubisz brylować wśród swoich fanów.
Uważaj, bo możesz się stać kolejną padliną takich, jak gor11 ... to tylko kwestia czasu .
I żeby było jasne, nikt cie do takiego czy innego parkowania nie zmusi.
Sąsiedzi będą patrzyli na ciebie, jak na wredną babę bez kultury, ale mandatu nie zapłacisz.