Udostępnienie szczegółowych danych głosowania nad uchwałą
hedko
Użytkownik
Czy jako członek WM mam prawo poprosić Administratora o przesłanie mi danych dotyczących kto jak głosował na uchwałą?
Chciałbym zobaczyć, które konkretnie mieszkania oddały głos ZA/PRZECIW.
Czy jak poproszę o to drogą mejlową to administracja musi mi to dostarczyć?
Na jaki art. się powołać? Jaki okres adm. ma czas na dostarczenie takich danych?
Chciałbym zobaczyć, które konkretnie mieszkania oddały głos ZA/PRZECIW.
Czy jak poproszę o to drogą mejlową to administracja musi mi to dostarczyć?
Na jaki art. się powołać? Jaki okres adm. ma czas na dostarczenie takich danych?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
A po co potrzebne Ci te informacje? Czego dotyczyla uchwała?
Ty nadzorujesz głosowanie nad uchwałami , zwłaszcza w drodze głosowania mieszanego . To Ty jako Zarząd WM potwierdzasz wynik z głosowania, a nie Administrator. Chcesz to robić po ciemku?
Chłopie , portki nakładaj na dup..... i wal do niego by oglądnąć dokumentację z głosowania . Nikt nie bedzie tańczył tak, jak grasz, bo ci się nie chce z fotela ruszyć . Tylko nie mów, że jesteś tak zapracowany, że nie masz czasu ... ect.
Widzisz KubaP wymyślając wątki trzeba być precyzyjnym. Czyli czlonek WM to to samo co czlonek Zarządu WM?
Gdyby hedko byl w Zarządzie to pytanie byłoby BEZSENSOWNE. jest tak zainteresowany tym swoim pytaniem, że nie ma czasu się wypowiedzieć. CZYSTY KABARET. I nie zapomnij na końcu przypomnieć ,że każdy członek WM ma PRAWO WGLĄDU DO WSZYSTKICH DOKUMENTÓW WM.:bigsmile: