Uzupełnienie zarządu
Rzepciama
Użytkownik
Zarząd był zawsze dwuosobowy , w tym roku został jeden członek zarządu.na zebraniu nie wybrali drugiej osoby do zarządu , jak uzupełnić teraz zarząd po zebraniu gdzie jest osoba chętna aby być w zarządzie .
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Jak to jak?, tak jak stanowi zapis ustawowy , UoWL, rozpisać uchwałę w drodze indywidualnego zbierania głosów przez Zarząd . Może być na indywidualnych "Kartach do głosowania" dostarczonych do skrzynek oddawczych / pocztowych ... zwrot do skrzynki tego jedynego Członka Zarządu, w zakreślonym terminie np 10 dniowym, potem, jak uchwała nie uzyska ustawowej większości, to art 24 UoWL....
Oczywiście jako spam zaznaczone przez Grafen 2. Mądralo a co jak każdy z dwóch cz zarządu będzie miał inny pogląd na jakąś czynność zwykłego zarządu. Zebranie czy pozew?
Ano po to, abyś mógł zapytać ...
Można odpowiedzieć tak/nie albo spróbować doradzić. Dla mnie zarząd o parzystym składzie to bezsens. Wielu przestało być przyjaciółmi jak stali się sąsiadami itp. Napisałem aby ktoś zadający tak przejrzyste pytania przemyślał sprawę i sam/ wspólnie zdecydował. Wlaśnie teraz sprawdziłem, nawet tu jest stary wątek o zarządzie, który głosuje 2 : 2 i co w prostej sprawie zwolywać zebranie.