[cite] owner:[/cite]Komputer, na którym występuje ten problem to laptop, na bezprzewodowym ruterze.
Czy to może mieć znaczenie?
Tak, oczywiscie, ze może. To może wynikać wręcz z nawet chwiklowego przeciążenia sieci albo ustawień przegladarki lub samego łącza. Ewentualnie jakiegos firewalla.... Sorry, poprawka po doczttaniu: jeśli łącze jest to samo dla obu kompow, to pozostaje ustawienie przegladarki, sieci i firewall
Komunikat po wejściu na stronę forum (zarówno przed, jak i po zalogowaniu):
Notice: Undefined index: most_active_users in /home/zarzadcaeu/ftp/extensions/CustomStatistics/default.php on line 156
Efekt: okno do edycji odpowiedzi ląduje na górę strony, na początek wątku. Odpowiedzi nie da się wysłać, ale można to zrobić po wylogowaniu...
Czy macie coś podobnego?
Mam prośbę: niech ktoś z administracji portalu poprawi tytuł artykułu z wyrokiem Sadu Najwyższego: http://www.zarzadca.pl/content/view/558/94/
Zapis sygnatury: 0143_08 (zamiast 143/08) powoduje, że wyszukiwarka nie znajduje tego wyroku, jeśli szuka się po sygnaturach.
Dla mnie jedynym objawem choroby jest brak awatarów pod rankingiem: "Najaktywniejsi w miesiącu"
Bo że "Ranking zarządców" pokazuje czerwony krzyżyk, to jest to normalne o tej porze miesiąca...
Za co tu przepraszać? Maszynka jak maszynka, zawsze może się zepsuć.
Podlizuję się, bo właśnie maila dostałam,
że na tym forum tytuł doradcy dostałam ))
Boję się tylko w takich momentach, że - wzorem innych pomniejszych forów - to również zamieni się w forum doradców, gdzie sami doradcy będą sobie doradzać nawzajem, a tylko zwykłych użytkowników będzie brakować.
Widziałem np. takie fora, na których dyskusje między sobą prowadzi niemal wyłącznie grono administratorów i moderatorów :)
Widziałem np. takie fora, na których dyskusje między sobą prowadzi niemal wyłącznie grono administratorów i moderatorów
Piszesz o gazeta.pl? Tutaj tego się nie obawiam, bo forum.zarzadca.pl ma moderatora.
Poza tym widzę, że to forum czyta wielu niezalogowanych, więc zakładam, że nawet się nie odzywając korzyść z czytania odnoszą.
Poza tym ja tu jakiejś znaczącej liczby administratorów nie widzę. Sama jestem członkiem zarządu i ciągle znajduję tu podpowiedzi na różne skomplikowane tematy, uczę się a czasem pomagam swoją wiedzą innym
[cite] koziorozka:[/cite]ciągle znajduję tu podpowiedzi na różne skomplikowane tematy, uczę się a czasem pomagam swoją wiedzą innym
To tak samo, jak ja - też ciągle znajduję tu podpowiedzi na różne skomplikowane tematy i uczę się. Różnica jest tylko taka, że ja bardzo nie lubię pomagać swoją wiedzą innym.
Nowy problem: gdy wątek ma co najmniej 2 strony (pow. 50 postów) pierwsza strona pokazuje mi się nie do końca. Jest ucięta w trakcie jakiegoś z postów...
owner: nie powinno już być podobnych problemów z logowaniem
Ale ostatnio pytałem o boldowanie, czyli pogrubianie (wytłuszczanie) czcionki...
Przed chwilą zauważyłem inny problem - nie zawsze na stronie głównej forum są widoczne nieprzeczytane posty (brak liczby nowych postów w wątku).
Twój post powyżej zauważyłem dopiero po wylogowaniu, chociaż nie był najnowszy.
[cite] owner:[/cite]
Przed chwilą zauważyłem inny problem - nie zawsze na stronie głównej forum są widoczne nieprzeczytane posty (brak liczby nowych postów w wątku).
Ja też tak mam, czy można coś z ty zrobic Adminie?
owner:
boldowanie - to musiała być jakaś edycja postu po sformatowaniu boldem, raczej na pewno ta funkcja działa poprawnie.
nie zawsze na stronie głównej forum są widoczne nieprzeczytane posty (brak liczby nowych postów w wątku) -
uups, to może ostatnie zmiany tak zadziałały - pierwotne ustawienia zostały przywrócone - czy nadal występuje problem?
Weles1478:
ikonki są przypisane do wątków, w zakładce blogi nie będą miały praktycznego zastosowania, chyba że coś innego masz na myśli.
zmiana wyglądu według preferencji użytkownika - tak jest to możliwe, ale w tym roku będzie ciężko ze względu na inne zadania do realizacji.
pierwotne ustawienia zostały przywrócone - czy nadal występuje problem?
Teraz mam odwrotnie - na stronie głównej (przy tym wątku, w którym jesteśmy) widzę napis: "Nowych 1", ale kiedy kliknąłem przycisk "Nowe komentarze" po lewej, to go nie było...
Co do boldowania - tak, problem występował przy pisaniu postu.
Już wiem - to chyba była wina mojego komputera. Działo się tak, kiedy strona nie załadowała się do końca (pasek postępu), chociaż można było pisać posty.
Kiedy wstrzymywałem wczytywanie strony, to dało się formatować tekst.
Komentarze
Po cofnięciu miałem tylko możliwość włączenia podglądu. Zamiast przycisku "Wyślij" był "Czekaj".
To było tutaj: https://forum.zarzadca.pl/discussion/1437/czy-zarzadca-ma-do-tego-prawo-pomocy/#Item_5
Czy masz możliwość skorzystania z innej przeglądarki?
Czy ktoś jeszcze ma podobny problem ze znikaniem napisanego postu po naciśnięciu przycisku "Wyślij"?
Ważne, aby wyeliminować problem komputera i łącza.
Proszę o sygnały od innych osób.
Ale spróbuję pod IE na tamtym kompie.
Komputer, na którym występuje ten problem to laptop, na bezprzewodowym ruterze.
Czy to może mieć znaczenie?
Notice: Undefined index: most_active_users in /home/zarzadcaeu/ftp/extensions/CustomStatistics/default.php on line 156
Efekt: okno do edycji odpowiedzi ląduje na górę strony, na początek wątku. Odpowiedzi nie da się wysłać, ale można to zrobić po wylogowaniu...
Czy macie coś podobnego?
Zapis sygnatury: 0143_08 (zamiast 143/08) powoduje, że wyszukiwarka nie znajduje tego wyroku, jeśli szuka się po sygnaturach.
Czy można to poprawić?
Okno edycji ląduje w różnych dziwnych miejscach, zasłaniając posty.
Coś dziwnego się dzieje, bo niektóre wątki wyglądają prawidłowo
Bo że "Ranking zarządców" pokazuje czerwony krzyżyk, to jest to normalne o tej porze miesiąca...
Podlizuję się, bo właśnie maila dostałam,
że na tym forum tytuł doradcy dostałam ))
Boję się tylko w takich momentach, że - wzorem innych pomniejszych forów - to również zamieni się w forum doradców, gdzie sami doradcy będą sobie doradzać nawzajem, a tylko zwykłych użytkowników będzie brakować.
Widziałem np. takie fora, na których dyskusje między sobą prowadzi niemal wyłącznie grono administratorów i moderatorów :)
Piszesz o gazeta.pl? Tutaj tego się nie obawiam, bo forum.zarzadca.pl ma moderatora.
Poza tym widzę, że to forum czyta wielu niezalogowanych, więc zakładam, że nawet się nie odzywając korzyść z czytania odnoszą.
Poza tym ja tu jakiejś znaczącej liczby administratorów nie widzę. Sama jestem członkiem zarządu i ciągle znajduję tu podpowiedzi na różne skomplikowane tematy, uczę się a czasem pomagam swoją wiedzą innym
Pozdrawiam serdecznie.
Może by dodać dymki do tych ikon z opisem.
ikonka kłódki oznacza, że wątek jest zablokowany do dalszej edycji.
a-z:
u mnie pierwsza strona pokazuje się do końca,
proszę sprawdzić ponownie
1/70 cześć budziału w lokalu jako współwłasnośćb
https://forum.zarzadca.pl/discussion/2109/boks-garazowy-na-parkingu-podziemnym/#Item_7
a-z: ikonki w wątku wyświetlają się teraz poprawnie
owner: nie powinno już być podobnych problemów z logowaniem
Twój post powyżej zauważyłem dopiero po wylogowaniu, chociaż nie był najnowszy.
Ja też tak mam, czy można coś z ty zrobic Adminie?
boldowanie - to musiała być jakaś edycja postu po sformatowaniu boldem, raczej na pewno ta funkcja działa poprawnie.
nie zawsze na stronie głównej forum są widoczne nieprzeczytane posty (brak liczby nowych postów w wątku) -
uups, to może ostatnie zmiany tak zadziałały - pierwotne ustawienia zostały przywrócone - czy nadal występuje problem?
Weles1478:
ikonki są przypisane do wątków, w zakładce blogi nie będą miały praktycznego zastosowania, chyba że coś innego masz na myśli.
zmiana wyglądu według preferencji użytkownika - tak jest to możliwe, ale w tym roku będzie ciężko ze względu na inne zadania do realizacji.
Już wiem - to chyba była wina mojego komputera. Działo się tak, kiedy strona nie załadowała się do końca (pasek postępu), chociaż można było pisać posty.
Kiedy wstrzymywałem wczytywanie strony, to dało się formatować tekst.
Jak problem wystąpi ponownie to proszę o kontakt
Widzę je w wątkach na stronie, ale nie ma ich w oknie "Nowe komentarze".