Do redakcji portalu i forum
W dwóch wątkach warta postawił sprawę poziomu dyskusji na forum:
1) https://forum.zarzadca.pl/discussion/2097/zebranie-nadzwyczajne/#Item_27
2) https://forum.zarzadca.pl/discussion/2092/2/pelnomocnictwo-do-glosowania-na-zebraniu/#Item_48
Moja odpowiedź:
Porządku na forum, przestrzegania regulaminu i netykiety oraz zwykłej kultury powinien pilnować admin, ale tego nie robi.
Ponieważ pozwalacie na chamstwo welesa=xxxll-a, każdy musi bronić się sam.
Arogancja, inwektywy, złośliwości i zaczepki welesa są nietykalne, a wszelkie odpowiedzi na nie są usuwane (w tym również informacja, że weles to xxxll z forum wspólnot mieszkaniowych gazety.pl - widocznie uznano to za wielką obrazę). Cenzura forum jest ślepa na jedno oko. Pisałem do admina już w tej sprawie - bez odpowiedzi. I bez zmian w praktyce.
Ceniłem to forum za spokój i merytoryczne dyskusje, jednak powoli forum schodzi do poziomu welesa=xxxll-a.
Jeżeli nie będzie reakcji ze strony redakcji portalu, będzie to jeszcze jedno internetowe szambo.
Chyba, że ktoś się obudzi i przywróci porządek.
1) https://forum.zarzadca.pl/discussion/2097/zebranie-nadzwyczajne/#Item_27
2) https://forum.zarzadca.pl/discussion/2092/2/pelnomocnictwo-do-glosowania-na-zebraniu/#Item_48
Moja odpowiedź:
Porządku na forum, przestrzegania regulaminu i netykiety oraz zwykłej kultury powinien pilnować admin, ale tego nie robi.
Ponieważ pozwalacie na chamstwo welesa=xxxll-a, każdy musi bronić się sam.
Arogancja, inwektywy, złośliwości i zaczepki welesa są nietykalne, a wszelkie odpowiedzi na nie są usuwane (w tym również informacja, że weles to xxxll z forum wspólnot mieszkaniowych gazety.pl - widocznie uznano to za wielką obrazę). Cenzura forum jest ślepa na jedno oko. Pisałem do admina już w tej sprawie - bez odpowiedzi. I bez zmian w praktyce.
Ceniłem to forum za spokój i merytoryczne dyskusje, jednak powoli forum schodzi do poziomu welesa=xxxll-a.
Jeżeli nie będzie reakcji ze strony redakcji portalu, będzie to jeszcze jedno internetowe szambo.
Chyba, że ktoś się obudzi i przywróci porządek.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Pozdrawiam.
A może powinnam napisać welesej????
Przy okazji: czy nikt nie zauwazyl tej dziwnej(jakze milej)ciszy?Do wczoraj byla przecietna prawie 15"welesow,"przepraszam postow dziennie(308: 210=14,6).A dzisiaj od rana.....spokoj cisza!!
W przeciwieństwie do Ciebie nie zadowalam się byle czym i nie toleruję tchórzliwego chamstwa.
Jeśli coś mnie żałośnie rozśmiesza - to nie oznacza automatycznie poprawy nastroju.
Natomiast odnosnie tolerowania chamstwa to uderz sie sama w piersi.Ja zareagowalem po paru dniach powrotu
na forum po dluzszej(niestety chorobowej) przerwie.Natomiast Ty i inni znosiliscie to zachowanie w miare pokornie od konca lipca.
Kto wiec toleruje chamstwo i zadawala sie byle czym?
Naszą rozmowę odnosimy do konkretnej sytuacji, która Tobie poprawiła dzisiaj nastrój.
Nawet nie mam najmniejszego zamiaru!!!
Zapewniam Ciebie, że na takie głupie pomysły szkoda przede wszystkim moich piersi oraz mojego czasu.
Miałem nie zabierać głosu, ale nie można nabrać w usta wody, gdy się jest obrażanym i pomawianym.
To nie jest pierwsze forum, które pewna grupa forumowiczów chce zawładną dla siebie
( łatwo to można sprawdzić odwiedzając inne fora na temat wspólnot i nie tylko np. prawnicze)
Każde forum ma swego "uzurpatora" ( tutaj taka rolę odgrywa Owner ),
który nigdy się nie myli, wie o wszystkich wszystko, kto z kim , kto o kim i kto na czym.
i czy ma coś do powiedzenia czy nie, każdy wpis okrasza swoim komentarzem narzucając swój styl myślenia.
Ludzi - uczestników forum, którzy mają inne poglądy na sprawy wspólnotowe niszczy wszelkimi metodami. Jego arogancja, inwektywy, złośliwości i zaczepki są podawane w sposób "kulturalny" wręcz Wersal całą gębą.
Dzisiaj jestem to ja, jutro może być każdy z Was wystarczy tylko twardo przeciwstawić się poglądom ferowanym przez Ownera
i na każdy jego wpis oddać tym samym.
Jak chcecie stworzyć sobie "kółko wybrańców" i dalej skakać na nowe pochyło drzewo to proszę. Stwórzcie sobie swoje własne forum.
Jedno już takie działa . Po dwóch latach, wieje z niego nudą o przepraszam "rozpiło" jego uczestników. Moderatorami na nim są Owner i Czajnik5 że o Haneczce nie wspomnę.
Zniknęło kilka postów: mirusia, welesa, a-z, elana124.
Czy tak wygląda wolność wypowiedzi w wątkach????
Zadziwiająca szybkość reakcji w cięciu. Powiedziałabym, że jądrowa....
weles.... poeta? No,no..... a jaki subtelny!
Udowadniamy sobie, że szkoda czasu na przebieranie paluszkami? :shocked:
Wystarczy być??????????????????????????????????
Mysle,ze wiecej dodawac nie musze.Sam chyba widzisz ,ze cos z Twoim "wystepami" na tym forum jest nie tak.Wspolaktorzy nie chca Cie uznac jako gwiazdora,publicznosc gwidze,rezyser bierny i jak dotad bez inicjatywy.Wiesz co? Moze bys teatr zmienil na inny?Pomysl o tym.