Rozliczenie ogrzewania wdł żuzycia,a BRAK LEGALIZACJI ciepłomierzy

2»

Komentarze

• Opcje
    EgzoEgzo Użytkownik
    edytowano kwietnia 2013
    KubaP: no mamy kolejny wpis "populi"... co to oznacza nie zgodnych z prawem ? czyim prawem?
    Zapytaj administratorki we wspólnocie Pkprawo, bo to są jej słowa.
    zmian rozliczenia mediów przyjętych do SF WM to duży problem... widać, że jest to dla cienie nowy temat we wspólnotach
    Widać, że uwielbiasz tokować, najczęściej bez sensu. Z tego się wyrasta.
  • Opcje
    KubaPKubaP Użytkownik
    edytowano kwietnia 2013
    [cite] Egzo:[/cite]
    zmian rozliczenia mediów przyjętych do SF WM to duży problem... widać, że jest to dla cienie nowy temat we wspólnotach
    Widać, że uwielbiasz tokować, najczęściej bez sensu. Z tego się wyrasta.
    tokowanie to nie moja specjalność ....
    [b]TOKOWANIE[/b] - w języku myśliwskim [b]pożądanie koguta u zwierzyny lotnej[/b], uzewnętrznione w okresie parzenia się przez charakterystyczne głosy i ruchy. 

źrodło: http://www.gutenberg.czyz.org/word,78374

Zapytaj administratorki we wspólnocie Pkprawo, bo to są jej słowa.
    a po co? przecież ty się powołujesz na prawo ....
  • Opcje
    EgzoEgzo Użytkownik
    edytowano listopada -1
    Dyskusja jak z dzieckiem, które za nic na świecie nie przyzna się, że stłukło wazon; sam się stłukł. Prprawo potwierdza, że administratorka przyznała, że bezprawnie nalicza opłaty - ale ty nie przyznasz, że widzisz ten tekst na forum, prawda? Potwierdzenia ze strony administratorki, że działa bezprawnie, po prostu nie ma :)

"tokować "

1. «o samcach niektórych ptaków w okresie godowym: wydawać charakterystyczne dźwięki i wykonywać charakterystyczne ruchy mające wabić samicę»

2. pot. «mówić z przejęciem, zwykle o sobie, o swoich sukcesach»

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2529910
    Nie wierzę, że musiałeś to sprawdzać w słowniku :)
  • Opcje
    KubaPKubaP Użytkownik
    edytowano kwietnia 2013
    Dyskusja jak z dzieckiem,
    jak dziecko Egzo napisało to trzeba mu odpowiedzieć ... jego językiem by zrozumiało ...
    pkprawo potwierdza, że administratorka przyznała,
    to jest tylko jego oświadczenie, a nie oświadczenie administratorki ... jej wersji nie znam , znamy ...
    on ma w tym interes by tak głosić...

nie znamy co ma do powiedzenia Zarząd WM , dlaczego tak zrobili jak zrobili ...
    zawsze diabeł tkwi w szczegółach ...tego w szkole nie uczyli , tego uczy praktyka życiowa ...
  • Opcje
    EgzoEgzo Użytkownik
    edytowano kwietnia 2013
    jak dziecko napisało to trzeba mu odpowiedzieć ... jego językiem by zrozumiało ...
    Otóż to, cieszę się, że dotarło.

to jest tylko jego oświadczenie, a nie oświadczenie administratorki ... jej wersji nie znam , znamy ... on ma w tym interes by tak głosić...
    W dodatku oskarżasz Pkprawo o to, że jest kłamcą. Jak brak argumentów, to można i tak, chociaż nie każdy by się na coś takiego zdobył.
  • Opcje
    KubaPKubaP Użytkownik
    edytowano kwietnia 2013
    jak dziecko napisało to trzeba mu odpowiedzieć ... jego językiem by zrozumiało ...
    Otóż to, cieszę się, że dotarło.
    to jest tylko jego oświadczenie, a nie oświadczenie administratorki ... jej wersji nie znam , znamy ... on ma w tym interes by tak głosić...
    W dodatku oskarżasz Pkprawo o to, że jest kłamcą.
    Jak brak argumentów, to można i tak, chociaż nie każdy by się na coś takiego zdobył.
    Każdy widzi to chce widzieć w zależności jaki ma cel do osiągnięcia ... ja nie napisałem że jest kłamcą tylko Ty Egzo...
    Tylko w swych oświadczeniach co inni powiedzieli ma swój interes do osiągnięcia ... jako "poszkodowanego"

Myślę, że jak dziecku wyjaśniłem, że kłamca to ci innego , niż osoba która ma swój własny inters ( tylko bez sugestii erotycznych ) do uzyskania korzyści z oświadczenia ...

Natomiast dziecko Egzo chętnie wydaje osądy bez wysłuchania drugiej strony - administratorki , Zarzadu WM... cierkawa metoda dochodzenia prawdy
  • Opcje
    EgzoEgzo Użytkownik
    edytowano listopada -1
    Egzo:
    KubaP:

No więc jako to jest dzieciaku, Pkprawo napisał nam prawdę o oświadczeniu administratorki, czy skłamał na ten temat?.
  • Opcje
    KubaPKubaP Użytkownik
    edytowano kwietnia 2013
    [cite] Egzo:[/cite]No więc jako to jest dzieciaku, Pkprawo napisał nam prawdę o oświadczeniu administratorki, czy skłamał na ten temat?.
    tego nie wiem , bo nie znam oświadczenia drugiej strony ...
    natomiast ty juz wydałeś wyrok : mówi prawdę ...albo kłamie ...sam już nie wiem jakie jest twoje stanowisko ...
  • Opcje
    EgzoEgzo Użytkownik
    edytowano kwietnia 2013
    Egzo:No więc jako to jest dzieciaku, Pkprawo napisał nam prawdę o oświadczeniu administratorki, czy skłamał na ten temat?. tego nie wiem , bo nie znam oświadczenia drugiej strony ...
    natomiast ty juz wydałeś wyrok : mówi prawdę ...albo kłamie ...sam już nie wiem jakie jest twoje stanowisko ...
    Ha ha ha :))) Moje stanowisko jest jasne od początku, Pkprawo mówi prawdę, administratorka sama przyznała bezprawność naliczania opłat, czyli mówi to samo co ja wyjaśniałem Pkprawo. A ty, nie dość, że podważasz prawdomówność Pkprawo, to jeszcze kłamiesz w żywe oczy, że ja mam w tej sprawie jakieś wątpliwości. Nigdy ich nie miałem, to ciebie pytałem czy uważasz, że Pkprawo kłamie czy mówi prawdę, wobec wyrażanych przez ciebie w tej sprawie wątpliwości, a później pokrętnych wynurzeń. Nie wiem tylko po co ta dziecinada z twojej strony, przecież każdy przeczyta kolejne wpisy i cała błazenda zostanie obnażona.
  • Opcje
    KubaPKubaP Użytkownik
    edytowano kwietnia 2013
    :wink::bigsmile::wink::bigsmile:
    pogoda robi swoje ...
    "[b] Nie istniały żadne powody, dla których Sąd miałby odmówić wiarygodności tym twierdzeniom,[/b] tym bardziej, iż powód swoje zarzuty w tej kwestii opierał jedynie na przypuszczeniach".

• Opcje
    EgzoEgzo Użytkownik
    edytowano listopada -1
    " Nie istniały żadne powody, dla których Sąd miałby odmówić wiarygodności tym twierdzeniom, tym bardziej, iż powód swoje zarzuty w tej kwestii opierał jedynie na przypuszczeniach".
    No to się wyjaśniło, cieszę się, że zrozumiałeś :).
  • Opcje
    EgzoEgzo Użytkownik
    edytowano listopada -1
    Ależ dowody są bardzo proste.
    Egzo:

KubaP:

Skoro masz wątpliwość co do dowodów, to pytam ponownie, czy według ciebie Pkprawo powiedział prawdę, mówiąc, że administratorka przyznała się do bezprawnego naliczania opłat. Ja twierdzę, że Pkprawo powiedział nam prawdę. A ty?.
  • Opcje
    KubaPKubaP Użytkownik
    edytowano kwietnia 2013
    [cite] Egzo:[/cite]Ależ dowody są bardzo proste.

Skoro masz wątpliwość co do dowodów, to pytam ponownie, czy według ciebie Pkprawo powiedział prawdę, mówiąc, że administratorka przyznała się do bezprawnego naliczania opłat.
    Ja twierdzę, że Pkprawo powiedział nam prawdę. A ty?.
    już ci napisałem nie wiem ...
    potrzeby mi dowód w postaci oświadczenia administratorki , Zarzadu WM a nie podsuwane przez pkprawo
  • Opcje
    EgzoEgzo Użytkownik
    edytowano listopada -1
    potrzeby mi dowód w postaci oświadczenia administratorki , Zarzadu WM a nie podsuwane przez pkprawo
    No pewnie, bo przecież wszyscy na forum, którzy przedstawiają swój problem, przedkładają oświadczenia drugiej strony lub zarządów... :) Już się robi Wysoki Sądzie, ha ha ha ha :)). Po co więc tyle produkowałeś się w innych wątkach, skoro niemal nikt nie przedstawiał oświadczeń drugiej strony?.
  • Opcje
    EgzoEgzo Użytkownik
    edytowano listopada -1
    Ten tekst jest najbardziej niezrozumiały dla ciebie, ty sam nie rozumiesz czego żądasz.
    "Potrzebny mi dowód w postaci oświadczenia administratorki".
    Paradne! Ha ha ha :))
  • Opcje
    pkprawopkprawo Użytkownik
    edytowano listopada -1
    W związku że jest to forum gdzie szuka się porady.Mam prośbę o pomoc z pismem do administratorki.

W oficjalnym piśmie mam napisać odwołanie do rozliczenia?Wykazać moje rzeczywiste zużycie na podstawie protokołów?i prosić o prawidłowe ponowne rozliczenie wody tak jak u innych mieszkańców gdzie podawali stan liczników?
  • Opcje
    KubaPKubaP Użytkownik
    edytowano listopada -1
    TAK.
  • Opcje
    biedron_kabiedron_ka Użytkownik
    edytowano listopada -1
    prośbę o pomoc z pismem do administratorki
    pkprawo - skoro:
    odwołaliśmy poprzedni zarząd i powołaliśmy nowy.Uchwaliliśmy tylko uchwały o podniesieniu zaliczek i ustaliśmy zaliczki na fundusz remontowy.
    - to administratorka nie jest dla ciebie jako wlaściciela lokalu partnerem do korespondencji - tak jak już pisałam:
    Wystosuj do zarządu wspólnoty pismo...
    - nie może być inaczej - to tak jakby jakiś nauczyciel któremy źle naliczono pensje, pisał pismo do woźnego a nie dyrektora szkoły.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.