Ej piszcie coś bo nudy
Phantos
Użytkownik
Ej piszcie coś bo nudy, jak się nie pośmieje z tych kocopołów waszych tutaj raz dziennie to mam dzień spisany na straty.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarze
Błędne księgowania żeśmy już po prostowali. Nawet nie księgując niczego.
Kiepskie zarządy powymieniane w trybie obiegowym.
Zebrania w blokach odbyte na Twitchu.
Broszurki porozdawane i się czytają. Znaczy autorzy broszurek mają taką nadzieję.
Pozostaje już tylko walka z pandemią?
Troche uczestników tego forum wymarło , troche leży pod respiratorami, troche ma zablokowane konto .... cisza przed .... marazm nastał ...
możesz się wyśmiewać z tych moich broszurek i szydzić z nich ... jest kilkunastu właścicieli, co je zbiera i ma je wszystkie od początku, gdy tylko zostały wydawane... oszczędność papieru i lasów...
Wiecie jak na nazywa dwa lustra na przeciwko siebie, a między nimi KubaP ???
Zarządca luster. hahahahaa!:bigsmile:
I 4ery (słownie: cztery) odpowiedzi:
1. KubaP
2. Prezesod14lat
3. Azygnierski
4. Moja skromna osoba
ZWYCIĘZCA otrzymuje tytuł: PROFESORA HEJTERSTWA i OGRODNICTWA o specjalności WSPÓŁWŁASNOŚĆ W HEJTERSTWIE.
Na głosowanie jest czas 7 dni od daty ZARZĄDZENIA opublicznienia tego głosowania, czyli od teraz.
P.S. Kubap nie wiem ile masz kont na tym forum, ale nawet nie próbuj tego numeru.
Po rozważaniu wszystkich za i przeciw, też oddaję głos na 1.
KubaP narazie jest na prowadzeniu.:cool: Z wyraznym proawdzeniem 2:0:0:0
Dlatego oddaję głos na Phantosa.
Pozostaję zalogowany na dowód ... sam nie wiem po co. Na dowód ważności głosu?
cytuję:
Więc nie, nie wpisze Cie na zaszczytną listę konkursową, bo jesteś tutaj dopiero od paru miesiecy zalogowany jako drugi nick KubyP. Postaraj sie bardziej.:cool:
Przyznaję, że w świetle orzecznictwa oddałem prawdopodobnie głos nieważny (chociaż regulaminu w formie broszurki nie otrzymałem).
Bardzo mi zależy na zmianie tego głosu.:bigsmile:
Już Tobie objaśniam. Odpowiednikiem kodeksu wyborczego w stosunku do tego konkursu była BROSZURKA, którą KubaP roznosił w dniu 04.04.2021r, robił to z pasją i oddaniem, choć wiał wtedy mu w oczy silny wiatr KubaP każdą BROSZURKĘ traktował jak własnego czworonoga.
Trzeba było być w tym czasie w mieszkaniu/domu to byś wiedział jak oddać ważny głos. :sad:
No nic. Oddałem głos nieważny.
Rozumiem że dogrywki w trybie obiegowym też nie będzie?
AKTUAZLIZACJA WYNIKÓW z godziny 13;36... 2;0;0;1
wchodzę na swój profil i nie mam podglądu do swojego hasła lub możliwości jego zmiany (a chciałam czasem pisać na forum z drugiego komputera i tam się zalogować).
Czy jedynym sposobem na Alzheimera jest tutaj reset hasła?
:bigsmile:
tzn. widzę (gdy jestem zalogowana), że mogę zmienić hasło, ale pod warunkiem, że znam stare... jakoś mi to nie pomogło...
Nowy doklejony: 17.04.21 15:26
UPDATE: Wynik ankiety na dzień dzisiejszy sie nie zmienił. Pozdrawiam serdecznie.